aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό σήμερα η σκέψη των ΑΕΚτζήδων είναι μόνο στην ΑΕΛ

Από σήμερα η σκέψη των ΑΕΚτζήδων είναι μόνο στην ΑΕΛ

Ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ πήραν τις απαραίτητες ανάσες. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μαζί με τους παίκτες του αρχίζουν από σήμερα να σκέφτονται το επόμενο ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΛ και πάλι στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε να το κερδίσει για να μπορέσει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, να αφήσει την ΑΕΛ ακόμη πιο μακριά της και να πάρει το πρώτο της ντέρμπι στο δικό της γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα, παρά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, παραμένει πολύ καλό, πλην του σοκ που υπέστησαν όλοι από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζοάν Τομάς.

Πέρα από τον Καταλανό δεν φαίνεται να προκύπτουν οποιαδήποτε άλλα αγωνιστικά προβλήματα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τέτε θα συνεχίσει για μερικές ακόμη μέρες να έχει το χέρι του σε ειδικό νάρθηκα, μέχρι να ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ