aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου στον Active (107.4 & 102.5) για επιστολή Σοφοκλέους προς επιφανείς ΑΕΛίστες

Αντωνίου στον Active (107.4 & 102.5) για επιστολή Σοφοκλέους προς επιφανείς ΑΕΛίστες

Επιστολή προς επιφανείς φίλους της ΑΕΛ στάληκε τις προηγούμενες μέρες από τον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους έτσι ώστε να έρθουν κοντά και να στηρίξουν τη Λεμεσιανή ομάδα.

Μιλώντας στον Active (107.4&102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού, ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρος Αντωνίου, αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα ενέργεια του ισχυρού άνδρα της Λεμεσιανής ομάδας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι σωστή αυτή η πληροφορία. Έχει σταλεί εδώ και 10 μέρες μία ακόμα επιστολή. Όντως ο πρόεδρος ζητάει βοήθεια από τους επιφανείς ΑΕΛίστες χωρίς να υπάρχουν θέματα που να αφορούν το οικονομικό. Αυτή τη φορά τους έχει προσκαλέσει για να συμμετέχουν στα της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι δεν ζητάει τη βοήθειά τους στο οικονομικό, βλέποντας ότι την προηγούμενη φορά ίσως να μην ήρθαν κοντά εξαιτίας αυτού του λόγου. Για την ώρα υπάρχει ανταπόκριση μόνο από ένα φίλο της ομάδας. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος περίμενε να ενδιαφερθούν περισσότερα άτομα με την ΑΕΛ».

«Σε αυτή την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί τους μέσω γραπτής επιστολής ο πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι ζητάει βοήθεια στο διοικητικό και όχι στο οικονομικό κομμάτι. Σίγουρα είναι κάτι που θα συζητηθεί μέσα στις επόμενες μέρες».

Για Ρόμο:«Yπάρχουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται. Δεν έγινε καμία προσπάθεια για να αποκρύψουμε το παραμικρό. Δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Έχουν γίνει κάποιες επαφές. Από εκεί και πέρα, ο Ράφα Ρόμο είναι ένα καλό παιδί, ένας καλός ποδοσφαιριστής και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Φαντάζομαι τις επόμενες εβδομάδες, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχουμε κάποιες εξελίξεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ