aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Δεν πρόκειται να γίνουμε γραφικοί»

Αντωνίου: «Δεν πρόκειται να γίνουμε γραφικοί»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook o Θεόδωρος Αντωνίου αναφέρεται στην προσέλευση του κόσμου και καλεί τους φίλους της ΑΕΛ να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας: «Το τελευταίο δεκαήμερο νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα. Τι θα κάνουμε να φέρουμε τον κόσμο; Κάναμε τα πάντα! Απ’ εκεί και πέρα γραφικοί δεν πρόκειται να γίνουμε.

Λόγοι που δεν έρχεται η πλατιά μάζα του κόσμου υπάρχουν και μάλιστα άμα δεν θέλεις να πας γήπεδο βρίσκεις κι άλλους πολλούς που εμείς μπορεί να μην σκεφτόμαστε. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα είναι εκεί!

Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα κάναμε όλοι μας θυσίες. Και ναι, είναι σε απόσταση αναπνοής η ομάδα. Βέβαια και πριν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ εκεί ήταν παρά την πρώτη μας ήττα στη Λάρνακα.

Κλείνω με το εξής: Θα πάμε όσοι γουστάρουμε να βλέπουμε την ΑΕΛ! Και θα πάμε να τα δώσουμε όλα στην κερκίδα όπως πράξαμε πριν από μια βδομάδα με την άλλη ομάδα της Λευκωσίας.

Υ.Γ. Με πάθος, με τρέλα και με ατελείωτη αγάπη στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ