aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βραχνάς και το γήπεδο

Ανόρθωση: Βραχνάς και το γήπεδο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη νέα σεζόν στην Ανόρθωση είναι το να διορθωθεί ο χορτοτάπητας, αφού με τις πρώτες βροχές το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θυμίζει λίμνη παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ήδη οι εργασίες έχουν αρχίσει εδώ και μέρες, όμως για την ώρα είναι άγνωστο αν θα προλάβει η Ανόρθωση να έχει έτοιμο το γήπεδο στην πρώτη αγωνιστική. Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει στην πρώτη επίσημη προπόνηση, όπου το γήπεδο δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί και ήδη γίνονται διάφορες σκέψεις από τη διοίκηση. Αναμένεται να μαζευτεί και αρκετός κόσμος, έτσι θα πρέπει να βρεθεί ένα γήπεδο που δεν θα δημιουργηθεί θέμα.

Διαβάστε επίσης: Πάει Αίγυπτο ο Ουζόχο

Όλα αυτά θα εξεταστούν ξανά από την πλευρά της «Κυρίας». Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει το γήπεδο να γίνει όπως παλιά. Να υπάρχει η σωστή λειτουργία που δεν θα το επηρεάζει αν βρέχει, είτε λίγο είτε πολύ. Γίνονται, λοιπόν, τα βελτιωτικά έργα και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει αν θα είναι 100% έτοιμο να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που την πρώτη αγωνιστική Ανόρθωση παίξει εντός έδρας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια χτενίζει την ντόπια αγορά

Αν δεν είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας δεν αποκλείεται αν η πρώτη αγωνιστική είναι εντός έδρας να παίξει σε άλλο γήπεδο, όμως ακόμη είναι νωρίς γι’ αυτό, μιας και το όλο σκηνικό θα ξεκαθαρίσει σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ