aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια χτενίζει την ντόπια αγορά

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια χτενίζει την ντόπια αγορά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν «χτίζει» την ομάδα και την ενδεκάδα του ανάλογα με τα βιογραφικά των παικτών, αλλά με το τι βλέπει στις προπονήσεις. Αυτό το στοιχείο είναι κάτι που πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές το εκτιμούν και τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο έτσι ώστε να θέλουν να έρθουν στην Ανόρθωση.

Αν ο Κετσπάγια θέλει κάποιον ποδοσφαιριστή, τότε αν αξίζει θα παίζει και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις επαφές που γίνονται για τη στελέχωση του ρόστερ με ικανούς Κύπριους. Ο Κωστάκης Αρτυματάς επί Κετσπάγια στον ΑΠΟΕΛ έκανε την καλύτερη του σεζόν και δεν είναι τυχαίο που δείχνει προτίμηση στην ομάδα της Αμμοχώστου, μιας και γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του και αν αξίζει θα καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τον Χατζηβασίλη, καθώς φαίνεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να έγινε και συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο παίκτης σίγουρα θέλει να έρθει μιας και ξέρει ότι στην «Κυρία» θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα παίξει σε υψηλό επίπεδο. Όπως είναι τώρα διαμορφωμένο το ρόστερ της Ανόρθωσης είναι υποχρεωμένος, κατά κάποιο τρόπο, ο Κετσπάγια να κινηθεί για Κύπριους. Μόλις δύο κενές θέσεις υπάρχουν για τον κατάλογο Α οι οποίες αναμένεται να αξιοποιηθούν σίγουρα με την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου ακραίου επιθετικού και ενός ακόμη επιθετικού.

Ανάλογα και τι ανάγκες ή πού θα κρίνει ο Κετσπάγια ότι χρειάζεται να γίνει ενίσχυση. Με τα δεδομένα αυτά το να πετύχει στους Κύπριους ο Γεωργιανός τεχνικός είναι και ένα στοίχημα για τον ίδιο. Στοίχημα το οποίο έχει κερδίσει πολλές φορές μέχρι σήμερα στην καριέρα του και στην Ανόρθωση είναι σίγουροι ότι θα το κερδίσει και πάλι. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Κύπριους που θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά και για τους Κύπριους που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και οι οποίοι πέρσι έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και μπορούν να βοηθήσουν. Επομένως, υπάρχει ήδη η μία βάση Κύπριων και ο Κετσπάγια θα επιδιώξει να την εμπλουτίσει και να την αναβαθμίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ