aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Βγαίνει μπροστά ο Χατζηπαντέλας

Ανόρθωση: Βγαίνει μπροστά ο Χατζηπαντέλας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά και την παραίτηση του Αντρέα Παντελή από την προεδρία της εταιρείας, η θέση έχει μείνει κενή. Θέση η οποία αναμένεται να καλυφθεί, μετά από απόφαση που έχει παρθεί από τον αντιπρόεδρο του σωματείου, Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Ουσιαστικά θα αναλάβει ως υπηρεσιακός πρόεδρος της εταιρείας μέχρι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Το πιο πιθανό είναι, τόσο το σωματείο όσο και η εταιρεία υπό την προεδρία του Χατζηπαντέλα, να συνεχίσουν μέχρι και τον Μάιο όπου θα ολοκληρωθεί η σεζόν και ακολούθως μέσω Εκλογικών Συνελεύσεων να γίνει αλλαγή σκυτάλης.

Διαβάστε επίσης: Πουλλαΐδης: Άφιξη που φέρνει και εξελίξεις

Το σωματείο αναμένεται να εκδώσει σύντομα ανακοίνωση σχετικά με τις διαφοροποιήσεις που θα υπάρξουν, τόσο στο σωματείο όσο και στην εταιρεία. Το μεγαλύτερο βάρος θα επωμιστούν, ο πρόεδρος του σωματείου Λοΐζος Λοΐζου και ο υπηρεσιακός πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας. Και οι δύο, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου, έχουν ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για να εισρεύσει χρήμα στο ταμείο όσο γίνεται πιο γρήγορα. Φαίνεται να βρίσκουν κάποιες ανοικτές πόρτες από επιφανείς φίλους της Ανόρθωσης, που παρουσιάζονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν.

Αυτό γίνεται γιατί τα μέλη της διοίκησης του σωματείου χαίρουν εκτίμησης και αναγνωρίζεται το γεγονός ότι, γίνεται τεράστια προσπάθεια, όπως μπορέσει ο Σύλλογος να βρεθεί στο σωστό δρόμο. Στην πιο πάνω κίνηση λογικά έδωσε την έγκριση του και ο Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος κατέχει πολύ μεγάλο ποσοστό των μετοχών της εταιρείας. Ο ίδιος αναμένεται σύντομα στην Κύπρο για να έχει επαφές και να ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη του τοποθέτηση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ