aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το παιχνίδι της υπομονής και η εσωστρέφεια

Ανόρθωση: Το παιχνίδι της υπομονής και η εσωστρέφεια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε… επικίνδυνα μονοπάτια οδηγείται ξανά η Ανόρθωση. Τα παθήματα των τελευταίων ετών φαίνεται πως δεν γίνονται μαθήματα για την ομάδα της Αμμοχώστου με αποτέλεσμα το μέλλον του σωματείου και της ποδοσφαιρικής εταιρείας να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί γι’ άλλη μία φορά.

Η συνάντηση της περασμένης Παρασκευής ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείο της Ανόρθωσης με τους εκπρόσωπους του Χρήστου Πουλλαΐδη στην εταιρεία έφερε διαφωνίες, παραιτήσεις των Μάριου Μιχαήλ και Γιάννου Κωνσταντίνου (διορίστηκαν πρόσφατα στο δ.σ. της εταιρείας με υπόδειξη του Πουλλαΐδη), ενώ η πλευρά του μεγαλομετόχου απέσυρε από το τραπέζι το μνημόνιο συναντίληψης.

Η βασική διαφορά έγκειται στο ποσό που καλείται να πληρώνει ετησίως η εταιρεία στο σωματείο για πληρωμή παλαιών οφειλών και χρέη προς τρίτους εκ των οποίων υπάρχουν και περιπτώσεις που εμπίπτουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ και καθορίζουν την αδειοδότηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Στον… αέρα (και) οι συμφωνίες με Όρενμπουργκ, Λέβι και Λαβόρδε

Από το βράδυ της Παρασκευής η κατάσταση… μυρίζει μπαρούτι. Σκηνικό μυστικοπάθειας, κινήσεις τακτικής και εσωστρέφεια χαρακτηρίζουν και πάλι την ομάδα της Αμμοχώστου σε μία σεζόν που οι «αμαρτίες» του παρελθόντος… αναβίωσαν και άφησαν χρέη εκατομμυρίων ευρώ προτού εξαφανιστούν.

Παρά το τεταμένο κλίμα υπάρχει η εκτίμηση ότι θα προκύψει συμφωνία με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος πιο έμπειρος αυτή τη φορά βάζει τους δικούς του κανόνες από τη στιγμή που ξέρει πως δεν υπάρχει άλλη διέξοδος σωτηρίας στο οικονομικό από την επιστροφή του στον διοικητικό θώκο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Oδηγείται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ανακοίνωση για Πουλλαΐδη

Οι συμφωνίες που έκανε με Όρενμπουργκ, Μαμούκα, Λέβι και Λαβόρδε για αποπληρωμή των «εγκληματικών» χειρισμών της διοίκησης Ανδρέα Παντελή ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλος που μπορεί να τραβήξει το «κουπί».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η Ανόρθωση έστειλε συμβόλαιο στον Μπράνκο Βργκοτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ