Στον… αέρα (και) οι συμφωνίες με Όρενμπουργκ, Λέβι και Λαβόρδε

Αν δεν υπογραφεί το Μνημόνιο Συναντίληψης δεν θα μπορέσει η ομάδα να ολοκληρώσει τις ενέργειες με την Όρενμπουργκ, τον Λαβόρδε και κάποια άλλα θέματα.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Θέμα ξέσπασε στην Ανόρθωση σχετικά με τη μεταβίβαση του 21% των μετοχών από το σωματείο στον Χρίστο Πουλλαΐδη για να αναλάβει τη διαχείριση της εταιρείας. Και αυτό γιατί κάποιοι όροι που τέθηκαν, όπως η βελτίωση διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι ακόμη προς συζήτηση.

H διοίκηση του σωματείου αποφάσισε την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ τονίζει ότι θα συνεχίσει τις επαφές με τον Χρήστο Πουλλαΐδη ώστε να προκύψει συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Oδηγείται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ανακοίνωση για Πουλλαΐδη

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν δεν υπογραφεί το Μνημόνιο Συναντίληψης δεν θα μπορέσει η ομάδα να ολοκληρώσει τις ενέργειες με την Όρενμπουργκ, τον Λαβόρδε και κάποια άλλα θέματα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η Ανόρθωση έστειλε συμβόλαιο στον Μπράνκο Βργκοτς

Η Ανόρθωση ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Ρώσους, η οποία θα ενεργοποιηθεί μόλις γίνει κατάθεση 100.000 ευρώ, ενώ όταν υπογραφεί το Μνημόνιο Συναντίληψης αναμένεται να πάρει και ο Λαβόρδε τα χρήματα που συμφωνήθηκαν για να αποχωρήσει. Όλα αυτά θα γίνουν όταν πάρει ξανά στα χέρια του την εταιρεία ο Πουλλαΐδης, γι’ αυτό και γίνεται προσπάθεια ώστε το θέμα να κλείσει θετικά το συντομότερο δυνατό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ