aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το… μουντιαλικό χρήμα του Σιεού και τα τρία φιλικά

Ανόρθωση: Το… μουντιαλικό χρήμα του Σιεού και τα τρία φιλικά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η παρουσία του Αμπντουλαχί Σιεού στα γήπεδα της Ρωσίας με τη Νιγηρία για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ολοκληρωθεί μετά την ήττα από την Αργεντινή και πλέον στην Ανόρθωση γνωρίζουν ακριβώς το ποσό που θα μπει στο ταμείο τους. Θυμίζουμε ότι η «Κυρία» στη μετεγγραφή του Νιγηριανού είχε κάνει ειδική συμφωνία με την Μπούρσασμπορ, όπως εξασφαλίσει όλο το ποσό της ΦΙΦΑ από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Το ποσό αυτό ανέρχεται στις 185.000 ευρώ και είναι σίγουρα σημαντικό και τονωτική ένεση. Δεν θα μπει άμεσα στο ταμείο του συλλόγου, αλλά λογικά προς το τέλος του 2018.

Διαβάστε επίσης: Μπήκε «σφήνα» και είναι έτοιμη να «κλέψει» Λαβόρδε

Όσον αφορά στην προετοιμασία, η Ανόρθωση θα δώσει αύριο το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Μπερόε, θα ακολουθήσει μετά η φιλική αναμέτρηση με την Ολεξάντρια και γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί άλλο ένα φιλικό ματς το οποίο προγραμματίζεται για τις 6 Ιουλίου, μία μέρα πριν επιστρέψει η αποστολή στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ