aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το ερωτηματικό με τον Ρούβεν Ράγιος

Ανόρθωση: Το ερωτηματικό με τον Ρούβεν Ράγιος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ρούβεν Ράγιος μείνει εκτός προπονήσεων για 10 περίπου ημέρες, διάστημα που απαιτείται για να ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει (θλάση). Το θετικό για τον ποδοσφαιριστή, που έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και ασφαλώς για την Ανόρθωση, είναι ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος.

Κατά πόσο, όμως, θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας αποτελεί για την ώρα ερωτηματικό. Αν όλα πάνε καλά και μείνει εκτός προπονήσεων ακριβώς 10 μέρες, τότε θα προλάβει τρεις προπονήσεις πριν από το ματς με την ομάδα της Άχνας. Θα ρισκάρει όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια τη χρησιμοποίηση ενός παίκτη που προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό; Ιδού η απορία…

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ακολουθεί παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του όσον αφορά στις επιλογές του προπονητή της Ανόρθωσης. Ίσως να φαντάζει αυτή τη στιγμή πιο πιθανό το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο «μαέστρος» της Ανόρθωσης και να πάρει, αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα, χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Πουρσαϊτίδη για τη βρισιά στο γκολ με την Ανόρθωση

Όσον αφορά στον Ρενάτο Μαργκάσα, έχει αποκλειστεί από την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας τόσο για το παιχνίδι με τη Σκωτία όσο και για τον αγώνα με το Βέλγιο εκτός έδρας. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς με τον Εθνικό, όμως κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Από εβδομάδας θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα και για αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Τέλος, ο Βασιλακάκης δεν έχει αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και θα είναι απόλυτα έτοιμος. Ένα μικροπρόβλημα είχε ο Νταουσβίλι πριν από το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, γι’ αυτό δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, όμως δεν είναι κάτι που προβληματίζει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το δυνατό σημείο και ο άνθρωπος ασφάλεια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ