aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το δυνατό σημείο και ο άνθρωπος ασφάλεια

Ανόρθωση: Το δυνατό σημείο και ο άνθρωπος ασφάλεια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι δίχως αμφιβολία ένα μεγάλο όπλο που έχει φέτος η Ανόρθωση και το οποίο μπορεί να εκμεταλλευθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο λόγος για τις στατικές φάσεις όπου έχει καταφέρει να σημειώσει αρκετά γκολ ήδη και να δημιουργήσει έντονο πονοκέφαλο σε όλες τις άμυνες που βρίσκει απέναντί της.

Από στατική φάση προήλθε και το δεύτερο γκολ που σημείωσε με τη Νέα Σαλαμίνα δίνοντας συνέχεια σε αυτόν τον τομέα, που πολλές φορές μπορεί να κάνει και τη διαφορά σε αρκετά ματς.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια – Αρτυματάς: Δεν μετάνιωσαν δευτερόλεπτο!

Εκπέμπει ασφάλεια

Μπορεί απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα η Ανόρθωση να δέχθηκε δυο τέρματα, όμως αυτό δεν μειώνει τη συμβολή του Γκιόρκι Λόρια. Ο Γεωργιανός διεθνής τερματοφύλακας έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

Και στα δυο γκολ που δέχθηκε η άμυνά του είναι αυτή που τον «πρόδωσε», αφού δεν βγήκαν τα μαρκαρίσματα όπως θα έπρεπε και οι αντίπαλοι βρέθηκαν μέσα στην αντίπαλη περιοχή από πλεονεκτική θέση και σκόραραν. Μέχρι σήμερα ο Λόρια έχει δεχθεί τέσσερα γκολ και έδειξε ότι είναι τερματοφύλακας που εκπέμπει σιγουριά και ασφάλεια στην άμυνά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ