aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θα πει το «ναι» και θα ανανεώσει ο Στρούνα

Ανόρθωση: Θα πει το «ναι» και θα ανανεώσει ο Στρούνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τη συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, στην Ανόρθωση έριξαν δίχτυα στον Αρντάζ Στρούνα με στόχο να τον κρατήσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για έναν ακόμη χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, του έγινε πρόταση και εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αν και εφόσον πέσουν οι υπογραφές και συμφωνήσουν σε όλα οι δυο πλευρές, τότε η συμφωνία θα αφορά είτε διετές συμβόλαιο είτε συμβόλαιο 1+1 χρόνο με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός αγώνων. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αρέσκεται σε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις και ένας τέτοιος είναι ο Στρούνα. Επίσης, το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του δεν είναι απαγορευτικό, εν αντιθέσει με άλλους που αμείβονται πλουσιοπάροχα και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Από εκεί και πέρα, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει απαντήσει προφορικά θετικά στην πρόταση της Ανόρθωσης για συμβόλαιο 1+1 χρόνια. Αν και εφόσον ο Κροάτης στόπερ συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, τότε το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτόματα. Ο Σίλντενφελντ είναι παίκτης που ήθελε πολύ ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση της νέας χρονιάς και όπως φαίνεται, η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

Συμφωνία υπάρχει και τον Οκριασβίλι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και σύντομα αναμένεται να επισημοποιηθεί. Για την ώρα δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη με ποδοσφαιριστή, αν και είναι δεδομένο ότι ο Κετσπάγια έχει προχωρημένες επαφές με 2-3 παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ