aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα δεδομένα με Λαβόρδε μετά την επιστροφή Κετσπάγια

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με Λαβόρδε μετά την επιστροφή Κετσπάγια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Έβαλε υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση και έθεσε σε εφαρμογή το πλάνο για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της «Κυρίας» ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση της Ανόρθωσης ότι επιθυμεί να συνεχίσουν στην ομάδα οι Σίλντενφελντ και Στρούνα, δύο ποδοσφαιριστές των οποίων εκπνέει το συμβόλαιο στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό Ζέσταμα» στον «ACTIVE» (107.4 & 102.5) στον Κροάτη αμυντικό προτάθηκε συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1 χρόνια) με ελαφρώς μειωμένες απολαβές σε σχέση με φέτος, ενώ στο τραπέζι στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (19/3) έπεσε και στο τραπέζι το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου για ένα χρόνο χωρίς σημαντική μείωση απολαβών.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Υπέγραψε ο Κετσπάγια, το συμβόλαιο και το μπάτζετ

Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί πρόταση στον Στρούνα, ενώ ο Κετσπάγια θέλει στην ομάδα τους Κοφί και Μπουφ. Ναι μεν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, εντούτοις το καταγράφουμε καθώς δεν ισχύει το ίδιο και με άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται και για την επόμενο αγωνιστική περίοδο.

Είναι δεδομένο ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Στην κατηγορία αυτή εμπίπτει και το όνομα του Ρικάρντο Λαβόρδε, για τον οποίο δεν είναι «ζεστός» ο Κετσπάγια. Ο Κολομβιανός όχι μόνο δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, αλλά απογοήτευσε με την αδιαφορία του.

Διαβάστε επίσης: Τον ήθελε στην ΑΕΚ, ζήτησε τον Λόρια στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια!

Μάλιστα και ο ίδιος ο Ανδρέας Παντελή τον είχε θέσει προ των ευθυνών του, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιηθεί το σκηνικό. Στο τέλος της σεζόν θα γίνει συνάντηση με τον Λαβόρδε και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή ο Κολομβιανός θ’ αποχωρήσει. Πάντως, δεν πρόκειται να παρθούν αποφάσεις που θα αφήνουν «ξεκρέμαστη» οικονομικά την Ανόρθωση στο μέλλον, όπως συνέβη στις περιπτώσεις των Λέβι, Αρούς και Φελγκέιρας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Ραντεβού» με Κετσπάγια στις 6 Απριλίου στο Παραλίμνι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ