aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤον ήθελε στην ΑΕΚ, ζήτησε τον Λόρια στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια!

Τον ήθελε στην ΑΕΚ, ζήτησε τον Λόρια στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έβαλε υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση και άρχισε το… σεργιάνι με στόχο την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου. Είναι δεδομένο ότι η αγορά της Γεωργίας θα τον απασχολήσει έντονα, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει αρκετά καλά, ενώ το κασέ τους δεν είναι απαγορευτικό για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι συμπατριώτες του έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Τιμούρ Κετσπάγια να πάρει στην Ανόρθωση τον 27χρονο Τορνίκε Οκριασβίλι, ενώ προκύπτει άλλη μία περίπτωση από τη Γεωργία που δεν περνά απαρατήρητη από τον 51χρονο προπονητή.

Πρόκειται για τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, Γκιόργκι Λόρια. Ο 33χρονος τερματοφύλακας άρχισε την καριέρα του στη Δυναμό Τιφλίδας (ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ο Τιμούρ Κετσπάγια) και ακολούθως πήρε μετεγγραφή στον ΟΦΗ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις στην ομάδα της Κρήτης του έδωσαν το «διαβατήριο» για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως στους ερυθρόλευκους δεν αγωνίστηκε και «μετακόμισε» στη Ρωσία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Κρίλια Σοβέτοφ και Ανζί.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Υπέγραψε ο Κετσπάγια, το συμβόλαιο και το μπάτζετ

Στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής περιόδου παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας για λογαριασμό της Μάγκντεμπουργκ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια επιχείρησε να πάρει τον Λόρια στην ΑΕΚ Αθηνών το 2016, όταν ο Γεωργιανός πορτιέρε ήταν στην Κρίλια.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Οι δύο προτάσεις της Ανόρθωσης στον Σίλντενφελντ

Μάλιστα, ελλαδικά δημοσιεύματα θεωρούσαν δεδομένη τη μετεγγραφή του Λόρια στην ΑΕΚ σημειώνοντας πως αποτελεί προσωπική επιλογή του Κετσπάγια, εντούτοις το deal δεν έκλεισε ποτέ. Το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Λόρια είναι υπαρκτό, με τον Κετσπάγια να… ρίχνει τ’ όνομά του στη συνάντηση με τη διοίκηση της Ανόρθωσης και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: Η ανακάλυψη του Τιμούρι και τι λέει ο «θρύλος» για τον Κίκη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ