aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο φάκελο η πρόταση για Κετσπάγια, «τελειώνει» του Λάζαρου

Ανόρθωση: Στο φάκελο η πρόταση για Κετσπάγια, «τελειώνει» του Λάζαρου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μπόλικη «σκόνη» ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Κυρία» επικράτησε 2-0 της συμπολίτισσας, πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη διατηρώντας ανέπαφη την εστία της σε ισάριθμα ματς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Τα όσα ανέφερε ο Γεωργιανός τεχνικός σχετικά με την πρόταση επέκτασης συμβολαίου που δεν του έγινε ήταν επόμενο να επισκιάσουν το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης. Ο 52χρονος τεχνικός έβγαλε πικρία για το γεγονός ότι δεν του κατατέθηκε προσφορά και ειρωνεία σημειώνοντας πως «η δουλειά μου αξιολογείται, είναι στο μικροσκόπιο».

Ο Κετσπάγια έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση της «Κυρίας». Εάν ορθώς έπραξε ή όχι αφήνοντας υπονοούμενα για τη διοίκηση της ομάδας του ο καθένας κρίνει με το δικό του φακό. Στις αντιδράσεις τους οπαδοί της Ανόρθωσης σημειώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα μπορούσε να απαντήσει πιο «διπλωματικά», από την στιγμή που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η κάθε επιθυμία του γίνεται πράξη. Ζήτησε το… κεφάλι του Γκόρντον Σίλντενφελντ και την επόμενη μέρα ο αρχηγός της Ανόρθωσης αποχώρησε, ενώ οι μετεγγραφικές του επιθυμίες (Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς) μετακόμισαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από την άλλη, οι… λάτρεις του Γεωργιανού τάσσονται στο πλευρό του τονίζοντας ότι ο Τιμούρ μιλάει πάντα έξω από τα δόντια και λέει αυτά που αισθάνεται.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εκεί που δεν μιλούσε τα είπε και με το παραπάνω ο Κετσπάγια!

Οι διοικούντες την Ανόρθωση είχαν συζητήσεις εδώ και μέρες με τον Τιμούρ Κετσπάγια για το θέμα του συμβολαίου του. Γνωρίζουν τις οικονομικές απαιτήσεις και τους όρους που ζητά ο Γεωργιανός για το νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων (μέχρι το Καλοκαίρι του 2023) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να κατατεθεί γραπτώς η πρόταση. Σε βαθμό που το νέο συμβόλαιο του Κετσπάγια, με αυξημένες απολαβές σε σχέση με το υφιστάμενο, είναι έτοιμο να παραδοθεί στα χέρια του προπονητή της ομάδας εντός των επόμενων ημερών.

Η ημέρα του Λάζαρου 

Ημέρα εξελίξεων για τη μετεγγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι η Δευτέρα (18/1). Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει υποχρεώσεις με τον Ατρόμητο το βράδυ της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ και αύριο η διοίκηση της «Κυρίας» θα «τρέξει» τις διαδικασίες για ολοκλήρωση της τρίτης χειμερινής προσθήκης που θα προέρχεται και πάλι από την ομάδα του Περιστερίου. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα προκύψουν δυσκολίες, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και θα ακολουθήσει την διαδρομή των Σπύρου Ρισβάνη και Άζερ Μπουσουλάτζιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ