Πικρία Κετσπάγια: «Δεν μου έγινε πρόταση. Αξιολογείται η δουλειά μου, από το μικροσκόπιο…»

Δηλώσεις που σηκώνουν μπόλικη σκόνη από τον Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της Ανόρθωσης με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας. Ο Γεωργιανός τεχνικός αφού δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νέα επιτυχία της ομάδας του και το μηδέν στην άμυνα, άφησε υπονοούμενο για το λόγο που βελτιώθηκε η αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης, ενώ εμφανίστηκε πικραμένος τονίζοντας (μετά από σχετική ερώτηση) πως δεν του έγινε πρόταση και φαίνεται πως ακόμα αξιολογείται η δουλειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι που πάντα έχει ενδιαφέρον. Καλό είναι που σε τρίτο σερί ματς κερδίζουμε και δεν δεχόμαστε γκολ. Βλέπουμε μπροστά. Ανεξάρτητα που ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση είναι πάντα ένα ντέρμπι παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα και τον προπονητή, έφτιαξαν καλή ομάδα. Εμείς βλέπουμε μπροστά, συνεχίζουμε».

Τι άλλαξε στην άμυνα; «Ήρθαν κάποιοι καινούργιοι παίκτες στην άμυνα και παίζουμε καλά. Όχι μόνο στην άμυνα. Βλέποντας το πρωτάθλημα αυτό που έχει σημασία είναι να παίρνεις τους βαθμούς. Όλοι ψάχνουν βαθμούς. Ότι παίρνεις από όλες τις ομάδες είναι κέρδος. Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Κερδίσαμε τρία παιχνίδια χωρίς να δεχθούμε γκολ και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες».

Είστε ευχαριστημένος από το νέο σύστημα της ομάδας; «Ναι, είμαι ευχαριστημένος για αυτό το χρησιμοποιώ. Παίρνουμε αποτελέσματα γι’ αυτό το χρησιμοποιώ. Είτε με τρεις, είτε με τέσσερις στην άμυνα, είτε με πέντε το ίδιο είναι, φτάνει να κερδίζουμε».

Για τις μετεγγραφές που θα γίνουν ακούγονται πολλά… «Πολλά ακούγονται δεν θέλω να πω κάτι για να μην πω τίποτα παραπάνω.

Θα κάνετε και τις δύο μετεγγραφές που δικαιούστε; «Δεν ξέρω, θα δούμε. Έχουμε ακόμα μέρες».

Σας έγινε πρόταση από τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο; «Όχι. Αξιολογείται η δουλειά μου. Ακόμα δεν την έχουν αξιολογήσει».

Το λέτε με παράπονο; «Είναι παράπονο; «Όχι, δεν είναι παράπονο. Ο καθένας τη δουλειά του. Υπάρχουν κάποιοι που αξιολογούν και φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ