aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προς διαγραφή ένας από τη μετεγγραφική λίστα ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Προς διαγραφή ένας από τη μετεγγραφική λίστα ο Κετσπάγια

«Δεν είμαστε ούτε κοντά ούτε μακριά. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Νέο θα είναι όταν υπογράψουμε. Έχουμε χρόνο, δεν έχουμε πρόβλημα. Τα περισσότερα πρωταθλήματα παίζονται και από εκεί θέλουμε παίκτες, όχι παίκτες που ξεκουράζονται. Θα βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε».

Λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του πρώτου φιλικού προετοιμασίας της Ανόρθωσης με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου νικήτρια με 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίχαλ Ντούρις.

Ο Γεωργιανός τεχνικός φανέρωσε επιβεβαίωσε όσα διαρρέονταν για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της «Κυρίας». Ότι αφενός οι στόχοι (σ.σ. Πεδρίνιο, Στσουκ, Παπουνασβίλι, Πόποβιτς) έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και αφετέρου ότι δεν προκύπτει καμία βιασύνη για τις προσθήκες δύο μέσων.

Πάντως, το βράδυ του Σαββάτου προέκυψε μία εξέλιξη, η οποία εκτός απρόοπτου θα μειώσει κατά έναν ποδοσφαιριστή τη λίστα των υποψηφίων του Τιμούρ Κετσπάγια. Η Ερζουρουμσπόρ συνέτριψε με 4-1 την αδιάφορη βαθμολογικά Ουμρανιεσπόρ και με 62 βαθμούς κατέλαβε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της Τουρκίας που εξασφαλίζει αυτόματα εισιτήριο ανόδου στα μεγάλα «σαλόνια».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εφάρμοσε το plan Β o Κετσπάγια

Το γεγονός αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη τη μετεγγραφή του Γιασμίν Στσουκ στην Ανόρθωση. Ο Βόσνιος μέσος που ήταν βασικός σε όλο το παιχνίδι και έφτασε τις 30 συμμετοχές στη σεζόν είχε εδώ και καιρό διαμηνύσει στους ανθρώπους της «Κυρίας» ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική μετακίνησης στην Κύπρο εάν η ομάδα του δεν εξασφάλιζε άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή με την Ερζουρουμσπόρ λήγει τη Δευτέρα (20/7), όμως με τα νέα δεδομένα προφανώς και η ομάδα του έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα να του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο, καθώς ήταν βασικότατο στέλεχος τη φετινή σεζόν. Ο Στσουκ, συμπαίκτης των Μίκαελ Ποτέ και Σισοκό (πέρασε ένα.. φεγγάρι από Ανόρθωση χωρίς να παίξει και Δόξα) επιθυμεί να παίξει στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της Τουρκίας και εφόσον δεν προκύψει διαφορά στο οικονομικό με την Ερζουρουμσπόρ δύσκολα θα απασχολήσει ξανά τον Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ