aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πονοκεφαλιάζει στα όρια της ημικρανίας

Ανόρθωση: Πονοκεφαλιάζει στα όρια της ημικρανίας

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δεν φτάνει που «εκτροχιάστηκε» ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, έρχονται άσχημα μαντάτα και για την κατάσταση του Τορνίκε Οκριασβίλι. Η ανησυχία στις τάξεις της Ανόρθωσης για τον τραυματισμό του Γεωργιανού οδήγησε σε περαιτέρω εξετάσεις των μαγνητικών τομογραφιών από ειδικούς στο εξωτερικό. Η γνωμάτευση των γιατρών δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική για την επιστροφή του στη δράση. Το οστικό οίδημα (το αποτέλεσμα τραυματισμού του οστού, δηλαδή ένα είδος κάκωσης), που έφερε μαζί του από τους αγώνες της Εθνικής Γεωργίας πριν από δύο μήνες, συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Οκριασβίλι. Η συμβουλή που πήρε είναι να μη βιαστεί να επανέλθει, αφού, αν δεν δοθεί η δέουσα προσοχή, μπορεί το οστικό οίδημα να παραμείνει για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες.

Με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά μετά από μια βδομάδα τουλάχιστον, ενώ οι πιο απαισιόδοξες λένε ότι δεν αποκλείεται να μπει ο Φεβρουάριος! Με αυτά τα δεδομένα ο Κετσπάγια πονοκεφαλιάζει στα όρια της ημικρανίας. Δεν φτάνει που δεν έχει τον Οκριασβίλι, είπε «όχι» και ο Ατρόμητος για τη μετεγγραφή του Χριστοδουλόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, έκοψε την κάθοδό του στην Κύπρο, παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με την «Κυρία». Παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκε προσπάθεια να ασκηθεί πίεση εκ μέρους του Ελλαδίτη διεθνούς, η σχετική ανακοίνωση έκοψε τα φτερά του Κετσπάγια και των συνεργατών του που τον ήθελαν διακαώς.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Σπανός έκοψε το «γάμο» και ο Κετσπάγια άνοιξε το «δεφτέρι»

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος διαψεύδει ρητά τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη μετεγγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σε άλλη ομάδα. Πρόκειται για έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου», αναφερόταν χαρακτηριστικά και θέλοντας και μη οι κυανόλευκοι θα αναζητήσουν μία άλλη επιλογή. Τι πήγε λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση, κι όλοι είχαν την εντύπωση ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα μπει στο αεροδρόμιο για τη Λάρνακα, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί με τη σημείωση ότι η πλευρά του παίκτη διαβεβαίωνε τους διαπραγματευτές ότι δεν θα προκύψει ψηλό εμπόδιο από πλευράς Ατρόμητου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ