aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Σπανός έκοψε το «γάμο» και ο Κετσπάγια άνοιξε το «δεφτέρι»

Ανόρθωση: Ο Σπανός έκοψε το «γάμο» και ο Κετσπάγια άνοιξε το «δεφτέρι»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Λάζαρος ήταν και… πάει για την Ανόρθωση. Τιμούρ Κετσπάγια και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, ο οποίος στην προκειμένη είναι ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον έμπειρο μεσοεπιθετικό ο οποίος επιχείρησε να μείνει ελεύθερος το πρωί της Τρίτης. Η πλευρά του Χριστοδουλόπουλου διαβεβαίωνε την Ανόρθωση ότι δεν θα προκύψει υψηλό εμπόδιο από πλευράς Ατρόμητου, όμως η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ διαφορετική. Σε βαθμό που το εμπόδιο έγινε απροσπέλαστο τείχος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε με την… όρεξη, καθώς εκδήλωσε πολλάκις την επιθυμία του να φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον 34χρονο μεσοεπιθετικό και ήταν από συγκρατημένα αισιόδοξος έως και σίγουρος για θετική έκβαση της μετεγγραφής. Άλλωστε, με πανομοιότυπο τρόπο είχαν κάνει τη διαδρομή Ατρόμητος – Ανόρθωση οι Σπύρος Ρισβάνης και Άζερ Μπουσουλάτζιτς.

Το κεφάλαιο «Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος» κλείνει για την Ανόρθωση, αφού όσο και να θέλει «η νύφη και ο γαμπρός» για την τέλεση του γάμου απαιτείται η έγκριση του Γιώργου Σπανού και όπως διαφαίνεται μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ατρόμητος δεν υπάρχει πρόθεση αποδέσμευσης του Χριστοδουλόπουλου. Παρά τις υποσχέσεις περί δεύτερης απόπειρας από πλευράς Χριστοδουλόπουλου μόνο με θαύμα δεν θα υπάρξει ίδια κατάληξη, επομένως στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλη επιλογή για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αν και δεν υπάρχει βιασύνη, αφού απομένουν άλλες 12 μέρες στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του βγάζουν το «δεφτέρι» με τις περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που προτάθηκαν τις προηγούμενες μέρες και ήταν στο «ψυγείο» από την στιγμή που το βάρος είχε πέσει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ