aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πλήγμα ο τραυματισμός του Παναγιώτη Αρτυματά

Ανόρθωση: Πλήγμα ο τραυματισμός του Παναγιώτη Αρτυματά

Ο βαθμός που πήρε η Ανόρθωση από τη Δόξα μετά και που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 μπορεί να χαρακτηριστεί και θετικός, όμως σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να ικανοποιεί την ομάδα της Αμμοχώστου. Όπως και να έχει, οι δυο χαμένοι βαθμοί δεν αποτελούν μεγάλη απώλεια για την «Κυρία». Απώλεια και πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Παναγιώτη Αρτυματά, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και πιθανότατα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπει στο χειρουργείο για να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε. Tαξίδεψε στο Βέλγιο και σύντομα θα παρθεί η απόφαση.

Γενικά ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός όποτε αγωνίστηκε φέτος δικαίωσε τον προπονητή του, όμως είναι η αλήθεια ότι στάθηκε και άτυχος, μιας και είχε ξανά τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός. Στην Ανόρθωση πιστεύουν στο ταλέντο του και στις δυνατότητές του και τη νέα σεζόν θα πάρει και πάλι τις ευκαιρίες του. Δεν θα είναι πρώτη επιλογή, όμως θα είναι η πρώτη επιλογή του Κετσπάγια από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ