aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Περιμένει τον Στσουκ, υπομονή για «δεκάρι»

Ανόρθωση: Περιμένει τον Στσουκ, υπομονή για «δεκάρι»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη θα «τρέξει» ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν βιάζεται για τις προσθήκες δύο μέσων, οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα και με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι και οι μοναδικές που απομένουν με βάση το πλάνο ενίσχυσης. Ο Γεωργιανός προπονητής είναι διατεθειμένος να περιμένει γι’ άλλες δύο βδομάδες τον Γιασμίν Στσουκ, αφού ο Βόσνιος έχει αξιολογηθεί θετικά για τη θέση του δημιουργικού μέσου.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ερζουρουμσπόρ, η οποία δίνει μάχη για να εξασφαλίσει εισιτήριο ανόδου στην Α’ Κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος. H πρώτη φάση του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το σαββατοκύριακο 18-19 του μήνα και εφόσον η Ερζουρουμσπόρ δεν τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας το εισιτήριο της ανόδου, θα ανοίξει ο δρόμος για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

Για τη θέση του επιτελικού μέσου, ναι μεν ο Πεδρίνιο βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων, όμως ο Κετσπάγια αξιολογεί και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης διαμήνυσε στους συνεργάτες του ότι σε μεταγενέστερο στάδιο, δηλαδή όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα προκύψουν ενδιαφέρουσες επιλογές στο μετεγγραφικό παζάρι. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι η μετεγγραφική περίοδο ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, ωθούν την «Κυρία» να μεταθέσει για αργότερα την τελική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Ρούβεν Ράγιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ