aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Όλα καλά κι όλα τρελά!

Ανόρθωση: Όλα καλά κι όλα τρελά!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ξέρετε πολλούς προπονητές που να αλλάζουν την επιθετική τριάδα της ομάδας τους ενώ λίγες προηγουμένως είχαν σκοράρει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση σε μία έδρα (σ.σ. Αμμόχωστος») που παραδοσιακά συναντά δυσκολίες; Εμείς, πάντως, όχι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια το έκανε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Κράτησε στον πάγκο τον Μιχάλη Μανιά παρά το γεγονός ότι πέτυχε χατ τρικ και τον Ελουντού παρόλο που προερχόταν από την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της «Κυρίας». Η επιθετική τριάδα που χρησιμοποιήθηκε με τους Καλτσά, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια όχι μόνο δεν είναι τυχαία, αλλά θεωρητικά είναι η βασική, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.

Το ζήτημα είναι πόσο εύκολα ένας προπονητής αντικαθιστά και τους τρεις παίκτες της γραμμής κρούσης, ενώ η ομάδα του προέρχεται από καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη. Ο Κετσπάγια το έκανε και δικαιώθηκε. Μάλιστα, Καλτσάς και Οκριασβίλι ήταν οι ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στο δεύτερο γκολ της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Καβγάς Οκριασβίλι – Κετσπάγια, ασυγκράτητος ο Τιμούρ

Η ομάδα της Αμμοχώστου πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, πρώτη απέναντι σε ομάδας της πρώτης εξάδας (της περσινής βαθμολογίας του «κουτσουρωμένου» πρωταθλήματος) και επιβεβαίωσε το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ της. Η λογική λέει ότι μετά από μία επιτυχία σε ντέρμπι απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή των προηγούμενων χρόνων το κλίμα θα ήταν ευχάριστο και πανηγυρικό. Αντί αυτού Κετσπάγια και Οκριασβίλι λογομάχησαν και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια με τον τηλεοπτικό φακό να καταγράφει το συμβάν.

Είπαμε, στην Ανόρθωση είναι όλα καλά- απέφυγε να το πει στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια, αλλά το ανέφερε ο Κβιλιτάια- και όλα τρελά!

Διαβάστε επίσης: Η Ανόρθωση «πάτησε» και φέτος τον ΑΠΟΕΛ! (vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ