aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι προσπάθειες στο κενό και στασιμότητα μέχρι νεοτέρας

Ανόρθωση: Οι προσπάθειες στο κενό και στασιμότητα μέχρι νεοτέρας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκεί που όλα έδειχναν να αρχίζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους και η Ανόρθωση να ηρεμεί, ήρθε το Μνημόνιο Συναντίληψης και η απόσυρσή του από την πλευρά Πουλλαΐδη για να προκαλέσει νέα αναστάτωση. Μία εξέλιξη η οποία επηρεάζει ποικιλοτρόπως. Σωματείο και Εταιρεία έχουν διαφορές οι οποίες τη δεδομένη στιγμή έχουν ψυχράνει για τα καλά τις σχέσεις του. Το «πλήγμα» αγγίζει και τα θέματα του σχεδιασμού. Και αυτό γιατί ο προγραμματισμός ο οποίος είχε αρχίσει, με επικεφαλής τον Τιμούρ Κετσπάγια, ουσιαστικά δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι νεοτέρας. Και δεν είναι μόνο ο προγραμματισμός που μένει στάσιμος, αλλά τίθεται εν αμφιβόλω η συμφωνία που είχε κάνει ο Χρίστος Πουλλαΐδης με τον Τιμούρ Κετσπάγια, όπως και οι περιπτώσεις Όρενμπουργκ και Λαβόρδε, για τις οποίες χρειάζονται άμεσα χρήματα για να προχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Περιμένει με τις συμφωνίες στο χέρι ο Κετσπάγια

Από τη στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία για το Μνημόνιο Συναντίληψης, τότε και αυτές οι περιπτώσεις είναι στο περίμενε, μιας και τα χρήματα θα έμπαιναν από την πλευρά του κ. Πουλλαΐδη. Επίσης, κάποιες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει βρίσκονται στον αέρα και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την επόμενη μέρα. Πολλά από τα ερωτήματα και τα θέματα τα οποία απασχολούν αναμένεται να απαντηθούν στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης, εκεί όπου θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των μελών αλλά και θα δοθούν απαντήσεις. Τη δεδομένη στιγμή γίνεται μία προσπάθεια από το Σωματείο να έρθει σε επαφή με άτομα της Εταιρείας. Οι πλείστες προσπάθειες έπεσαν στον κενό, όμως στόχος είναι να βρεθεί λύση που θα μπορέσει να οδηγήσει την Ανόρθωση σε καλύτερες μέρες.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πουλλαΐδης έφερε τσάντα με χρήματα για να νικήσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα άλλο θέμα που προέκυψε είναι και το δάνειο που φαίνεται να παραχώρησε ο Χρίστος Πουλλαΐδης στον Αντρέα Παντελή, ύψους 150.000 ευρώ, για να μπορέσει να «τρέξει» τις άμεσες ανάγκες που είχε η ομάδα. Λέγεται ότι δεν υπήρξε ποτέ ενημέρωση προς το Σωματείο για τον δανεισμό του συγκεκριμένου ποσού στον Ανδρέα Παντελή και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στη διοίκηση του Σωματείου. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Χρίστος Πουλλαΐδης ζητούσε καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά από το Σωματείο, αλλά την ίδια ώρα παραχωρούσε δάνειο στον Παντελή χωρίς κάποια τυπική ενημέρωση, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά τα προβλήματα. Διαφορετικά δεν θα έδινε αυτό το ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ