aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Περιμένει με τις συμφωνίες στο χέρι ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Περιμένει με τις συμφωνίες στο χέρι ο Κετσπάγια

Υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση για τη νέα χρονιά έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν εμπλέκεται στις διοικητικές εξελίξεις, όμως τον αφορούν άμεσα, καθώς ουδείς μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο της «Κυρίας» και τον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Ο 51χρονος προπονητής δουλεύει εδώ και μέρες στον προγραμματισμό της ομάδας και μάλιστα έχει συμφωνήσει προφορικά με ποδοσφαιριστές. Όπως αποκάλυψε το «Goal» είναι σε καλό δρόμο η προσπάθεια απόκτησης του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Μπράνκο Βργκοτς.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πουλλαΐδης έφερε τσάντα με χρήματα για να νικήσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Ο 29χρονος στόπερ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Αμμοχώστου και είναι στη διαδικασία λύσης της συνεργασίας του με την Μακάμπι Νετάνια, καθώς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Εφόσον μείνει ελεύθερος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου και θα πλαισιώσει τον Γκόρτον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ