aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι άλλες 2+2 αποφάσεις του Τιμούρ

Ανόρθωση: Οι άλλες 2+2 αποφάσεις του Τιμούρ

Με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, στην Ανόρθωση υπάρχουν ανοιχτές θέσεις στον Κατάλογο Α για ξένους/κοινοτικούς που ψάχνουν κάτοχο. Η πρόθεση που υπάρχει από πλευράς του Τιμούρ Κετσπάγια είναι να εντάξει στο ρόστερ έναν επιτελικό μέσο που είχε στο πλάνο του πριν καν προκύψει το θέμα Ρούβεν Ράγιος και έναν κεντρικό μέσο («box to box») διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι Αρτυματάς, Μαργκάσα και Νταουσβίλι. Είναι πιθανό να αποκτηθούν και δύο νεαροί παίκτες για τον Κατάλογο Β, ένας εκ των οποίων θα είναι τερματοφύλακας.

Είναι μικρός αριθμός στην «Κυρία» για προσθήκες, γεγονός που επιτρέπει στον Γεωργιανό τεχνικό και τους συνεργάτες του να το ψάξουν καλά πριν λάβουν την απόφαση για τους εκλεκτούς. Εξάλλου, το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας της Αμμοχώστου αργεί (17 Σεπτεμβρίου), γεγονός που δίνει την άνεση χρόνου για να γίνει η σωστή αξιολόγηση.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση για τη σεζόν 2020-21. Οι παίκτες της Ανόρθωσης και το τεχνικό επιτελείο θα ταξιδέψουν για τις Πλάτρες στις 23 Ιουνίου, ενώ στόχος του Κετσπάγια είναι η διευθέτηση δυνατών φιλικών αγώνων. Τα εργομετρικά έχουν ήδη αρχίσει για όσους παίκτες βρίσκονται στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ