aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι «αδυναμίες» του Τιμούρ

Ανόρθωση: Οι «αδυναμίες» του Τιμούρ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όσο πλούσιο και να είναι το ρόστερ μίας ομάδας, πάντοτε εντοπίζονται ποδοσφαιριστές, που κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους προπονητή τους. Όπως συνηθίζεται να λέγεται, «από αυτούς αρχίζει η ενδεκάδα». Δεν ξεφεύγει από τον κανόνα η Ανόρθωση, καθώς έξι από τους 11 ποδοσφαιριστές θεωρούνται πλέον δεδομένοι και για να τους αφήσει εκτός αρχικού σχήματος ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγους απουσίας (π.χ.: τραυματισμός ή τιμωρία).

Κατ’ αρχάς, τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν έχασαν λεπτό, έχοντας αγωνιστεί και στα 900’ των δέκα παιχνιδιών που έδωσε η «Μεγάλη Κυρία» (υπολείπεται το εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ). Πρόκειται για τους Κωστάκη Αρτυματά, Γιώργο Γκαλίτσιο, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μπράνκο Βργκοτς. Από εκεί και πέρα, ο Γκιόργκι Λόρια έχει 9 συμμετοχές σε 810’, καθώς δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Τέλος, ο Ρούβεν Ράγιος ήταν βασικός και στα δέκα παιχνίδια, αλλά επειδή στα μισά έγινα αλλαγή μετρά 796’.

Στη συνέχεια είναι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπαινοβγαίνουν στην ενδεκάδα. Κάποτε είναι βασικοί και άλλοτε αγωνίζονται αλλαγή. Ο λόγος για τους Νίκο Κάλτσα (8, 564’), Γεβχέν Σελίν (8, 563’) και Μίχαλ Ντούρις (9, 529’).

Στην ίδια κατηγορία, με λιγότερο χρόνο συμμετοχής συγκαταλέγονται οι Τονρίκε Οκριασβίλι (6, 440’), Γιώργος Μανθάτης (9, 433’), Μούρταζ Νταουσβίλι (9, 339’), Νίκα Κατσαράβα (6, 339’), Νίκος Εγγλέζου (4, 304’), Μπεράτ Σαντίκ (7, 275’).

Τέλος, ο Ρενάτο Μαργκάσα με 6 εμφανίσεις και 450’ θα μπορούσε να είχε περισσότερο χρόνο αν δεν είχε προβλήματα τραυματισμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ