aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο μικρός προβάρει τα γάντια του…

Ανόρθωση: Ο μικρός προβάρει τα γάντια του…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ούτε και χθες κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς ο Βάργκιτς, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και η συμμετοχή του στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Με τα σημερινά δεδομένα το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνει εκτός αποστολής από τη δευτεριάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, εκτός και αν σήμερα καταφέρει και κάνει την έκπληξη και μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Κροάτης θα είναι απώλεια σε περίπτωση που δεν προλάβει, όμως ήδη στην «Κυρία» έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το έδαφος για τον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον 19χρονο Δημήτρη Δημητρίου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού για δεύτερη φορά φέτος και στόχος είναι να καταφέρει να παρουσιαστεί όσο έτοιμος πρέπει για να αντεπεξέλθει των δυσκολιών και των απαιτήσεων ενός ντέρμπι. Σίγουρα δεν θα είναι και το πιο εύκολο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευθεί ο νεαρός για να μπορέσει να δείξει ξανά ότι είναι σε θέση να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο. Κόντρα στη Δόξα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν χρειάστηκε να παίξει την υστάτη ήταν πολύ καλός και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα, ασχέτως αν δεν πήρε περαιτέρω ευκαιρίες. Μάλιστα, με τον Δημητρίου στην ενδεκάδα η Ανόρθωση πέτυχε τη μοναδική της νίκη φέτος και ήταν ένα από τα δυο παιχνίδια που κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση για επίθεση στον Παντελίδη: «Πλήγμα για την κάρτα φιλάθλου»

Στα αγωνιστικά θέματα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν προβλήματα πέρα από τη δεδομένη απουσία του Ιγκιεμπόρ λόγω καρτών. Ο Σισέ με τον Λαβόρδε είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θεωρείται δεδομένο ότι ένας εκ των δυο θα πάρει φανέλα βασικού. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Στρέπελ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του και θα προσπαθήσει να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με αυτά που είδαμε στην αναμέτρηση με το Παραλίμνι. Μιλώντας στους παίκτες του, τους τόνισε αρκετά απ’ αυτά που δεν του άρεσαν απέναντι στο Παραλίμνι και περιμένει μία πολύ διαφορετική εικόνα απέναντι στην ΑΕΚ. Κυρίως περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές και ειδικά απ’ αυτούς που έχουν την εμπειρία και την προσωπικότητα να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους για να την οδηγήσουν ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ