aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O «άλλος» Χριστοφή στα κυανόλευκα, το «στοίχημα» του Τιμούρ

Ανόρθωση: O «άλλος» Χριστοφή στα κυανόλευκα, το «στοίχημα» του Τιμούρ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ευδιάθετος, αποφασισμένος και με… μάτι που γυαλίζει εμφανίστηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Δημήτρης Χριστοφή. Από το ζέσταμα φαινόταν η διάθεση του Κύπριου μεσοεπιθετικού να αγωνιστεί στο ματς με τη Δόξα αλλά και να πετύχει όλα όσα ήθελε ο Τιμούρ Κετσπάγια στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε στον Χριστοφή 22’ λεπτά συμμετοχής και αυτός του έδωσε λόγους για να χαμογελάει. Ο «Τζίμης» ήταν ορεξάτος, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και το πιο σημαντικό έδειξε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τη «Μεγάλη Κυρία», ούτως ώστε να επιστρέψει στη κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το δείγμα είναι μικρό για μεγάλα λόγια, αλλά το ντεμπούτο του Χριστοφή είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικό, με τους φίλους της ομάδας να φεύγουν από το γήπεδο απόλυτα ικανοποιημένοι για όσα είδαν από τον 31χρόνο άσο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο… Γιαννιώτας της χάρισε «χρυσάφι»

Τα πολλά λόγια, όμως, είναι φτώχεια. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Χριστοφή θα καταφέρει να κάνει restart στη καριέρα του, να δικαιώσει τον Τιμούρ που τον επέλεξε, αλλά και να διαψεύσει (με τις εμφανίσεις του) όλους όσοι τον θεώρησαν ποδοσφαιρικά… τελειωμένο.

Καθρέπτης, το γήπεδο…

Διαβάστε επίσης: Πρόβλεψε το γκολ του Χριστοφή και άρπαξε χρήμα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ