aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Να «σκοτώσει» τα όνειρα της Βασιλείας

Ανόρθωση: Να «σκοτώσει» τα όνειρα της Βασιλείας

Έχοντας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της, τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον άνθρωπο που την οδήγησε το 2008 στις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας της με παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ανόρθωση βρίσκεται στην Ελβετία για να «χτυπήσει» την πρόκριση απέναντι στη Βασιλεία (21:30, Cablenet).

Ως αουτσάιντερ η ομάδα της Αμμοχώστου, παρουσιάζεται αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να φύγει θριαμβεύτρια από την έδρα της αντιπάλου της. Σε αγώνα νοκ-άουτ και κεκλεισμένων των θυρών, η Ανόρθωση έχει ως στόχο να κάνει το τέλειο παιχνίδι, να διατηρήσει το μηδέν παθητικό και να «σκοτώσει» τα όνειρα της πολύπειρου αντιπάλου της και να δώσει συνέχεια στα δικά της.

Η αποστολή της «Κυρίας» δεν αναμένεται εύκολη, παρόλο που η Βασιλεία δεν παρουσιάζεται τόσο δυνατή όσο παλαιότερα. Ακόμη κι έτσι όμως, έχει ένα καλό σύνολο. Ο Κετσπάγια διάβασε το παιχνίδι της ελβετικής ομάδας, την έκανε φύλλο και φτερό και με την τακτική που θα ακολουθήσει και με την προσδοκία ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό, αισιοδοξεί στην επιτυχία. Πέραν του Μανιά που είναι τραυματίας, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο Κετσπάγια δοκίμασε το 3-4-3 στις προπονήσεις και «παίζει» δυνατά να το παρουσιάσει απόψε. Εφόσον επαληθευθεί τότε ο Λόρια θα είναι στο τέρμα. Βργκοτς, Σίλντενφελντ και Σελίν η τριάδα στην άμυνα. Αμπαρντζουμιάν ή Γκαλίτσιος δεξιά και Κορέια αριστερά σε ρόλο φουλ μπακ. Δύο εκ των Αρτυματά, Νταουσβίλι, Μαργκάσα στον άξονα της μεσαία γραμμής θα συμπληρώνουν την τετράδα. Καλτσάς και Οκριασβίλι στα άκρα της επίθεσης και Κβιλιτάια στην κορυφή.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο στάδιο «Σανκτ Γιάκομπ Παρκ», που θα φιλοξενήσει απόψε τον αγώνα. Διαιτητής ορίσθηκε ο Ρουμάνος Ράντου Πετρέσκου, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ράντου Γκινγκουλέα, Μιρσέα Μίχαϊλ Γκριγκόριου, 4ος ο Μαρσέλ Μπίρσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ