aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μετάνιωσε και βάζει... χέρι ο Στρέπελ

Ανόρθωση: Μετάνιωσε και βάζει… χέρι ο Στρέπελ

Ότι δεν έκανε στο παρθενικό του παιχνίδι ως προπονητής της Ανόρθωσης ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων αγώνων παρατάσσοντας ίδιο σχηματισμό και ίδια πρόσωπα στο Παραλίμνι, είναι αποφασισμένος να πράξει ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Ο Ολλανδός προπονητής προετοιμάζει την ομάδα της Αμμοχώστου για το ντέρμπι της Δευτέρας (29/10) με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτή τη φορά θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η απουσία του τιμωρημένου Ιγκιεμπόρ καθιστά δεδομένη την χρησιμοποίηση του Γκόικο Κάτσαρ στο αρχικό σχήμα. Θέση βασικού διεκδικούν, επίσης, οι Ρικάρντο Λαβόρδε, Νίκα Κατσαράβα και Νικόλας Εγγλέζου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η Ανόρθωση να αγωνιστεί με τους Ντουρίς και Κατσαράβα στο αρχικό σχήμα. Ο Στρέπελ είναι αποφασισμένος να δείξει τα «δόντια» του στους ποδοσφαιριστές ώστε ν’ αντιληφθούν ότι κανείς δεν έχει «κλειδωμένη» θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ