aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με τα… μούτρα για εξεύρεση μαέστρου

Ανόρθωση: Με τα… μούτρα για εξεύρεση μαέστρου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην Ανόρθωση αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να βρουν τρόπο να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Κατσαράβα και να κινηθούν για ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει ένα οργανωτή. Ένα παίκτη ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο να κρατήσει μπάλα, να κινείται σε ρόλο επιτελικού μέσου και να έχει την προσωπικότητα να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών.

Για την ώρα ο Ράγιος δεν δείχνει να μπορεί να βοηθήσει και δεν είναι στα επίπεδα που ο Κετσπάγια θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις. Έτσι, πρέπει να βρεθεί τρόπος να αδειάσει θέση στο ρόστερ και στον κατάλογο Α’ και να έρθει ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ήδη, η τεχνική ηγεσία εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και αξιολογεί παίκτες που προτείνονται και παίκτες που η ίδια ίσως έχει εντοπίσει. Για να μπορέσει όμως να κυλήσει το όλο πράγμα πρέπει να αποδεσμευτεί ο Νίκα Κατσαράβα ή κάποιος άλλος. Οι προσπάθειες από πλευράς Ανόρθωσης είναι έντονες, ενώ στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν πρόταση από το εξωτερικό για να στρώσουν κόκκινο χαλί στον Γεωργιανό και να τον αποχαιρετήσουν.

Για την ώρα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας και της Τουρκίας, ενώ φαίνεται και μία ομάδα από την Ρωσία να κοιτάζει την περίπτωση του. Όσο όμως δεν έρχεται επίσημη πρόταση δεν μπορεί η «Κυρία» να κάνει σχέδια τα οποία στο τέλος, ίσως, δεν θα μπορεί να υλοποιήσει. Στην Ανόρθωση είναι αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση και τρόπος για να μπορέσει η ομάδα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Κατσαράβα και να φέρει επιτελικό μέσο αξίας, έστω την υστάτη. Ενέργειες γίνονται και για παίκτη κάτω των 23 και αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα κινηθεί για την απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ