aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με €250.000+ στην τσέπη για έτοιμο φορ να παίξει Ευρώπη

Ανόρθωση: Με €250.000+ στην τσέπη για έτοιμο φορ να παίξει Ευρώπη

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ένα γεμάτο πενθήμερο έχει μπροστά της η Ανόρθωση για την εξεύρεση επιθετικού. Χρόνος υπάρχει και ιδίως όταν υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι. Η συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν για παραχώρηση του Νίκα Κατσαράβα προνοεί ότι η πολωνική ομάδα, που θα πάρει τον Γεωργιανό ως δανεικό και θα έχει δικαίωμα αγοράς του έναντι 250.000 ευρώ το Καλοκαίρι του 2021, θα πληρώνει  ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Επομένως, ένα κονδύλι κοντά στις 250.000 ευρώ (τόσα κόστιζε συνολικά ο Γεωργιανός φορ στην Ανόρθωση) απελευθερώνεται και πάει στα χέρια της επιτροπής προγραμματισμού για την αντικατάσταση του Κατσαράβα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης άναψε «πράσινο», ώστε αν χρειαστεί να γίνει και μικρή οικονομική υπέρβαση, ώστε να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που να πληροί τα κριτήρια του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός προπονητής ψάχνει στο «παζάρι» επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα. Κατσαράβα και Ντούρις πέτυχαν συνολικά 11 γκολ στην προηγούμενη σεζόν, αριθμός μη ικανοποιητικός για τους φορ ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Η επιθετική γραμμή της «Κυρίας» αλλάζει ολοκληρωτικά με τον Μιχάλη Μανιά να περιμένει το «ταίρι» του ή καλύτερα τον επιθετικό με τον οποίο θα συναγωνιστεί για τη φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Check in για Πολωνία, δεν παίζει με Ομόνοια ο Κατσαράβα

Λύσεις ως επιθετικός μπορεί να δώσει και ο Δημήτρης Χριστοφή, ενώ παρά τη δεύτερη απόπειρα της Ανόρθωσης γι’ απόκτηση του Μάριου Ηλία από τον Εθνικό δεν φαίνεται ότι η ομάδα της Άχνας συναινεί στην παραχώρηση του Κύπριου επιθετικού.

Βασικός στον ευρωπαϊκό «τελικό» ο… νέος

Μία από τις βασικές προτεραιότητες του Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο επιθετικός που θα αποκτηθεί να μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Ο Μιχάλης Μανιάς «κουβαλά» τιμωρία από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με το νικητή του ζευγαριού Όσιγιεκ (Κροατία)-Βασιλεία (Ελβετία) στις 24 Σεπτεμβρίου, επομένως εκτός απροόπτου το νέο απόκτημα θα είναι στην αρχική ενδεκάδα της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της Ανόρθωσης που θα έχει τον χαρακτήρα «τελικού» καθώς πρόκειται για μονό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Είπε το «ναι» ο Κατσαράβα, το ποσό της ρήτρας αγοράς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ