aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Check in για Πολωνία, δεν παίζει με Ομόνοια ο Κατσαράβα

Ανόρθωση: Check in για Πολωνία, δεν παίζει με Ομόνοια ο Κατσαράβα

Τα τυπικά έχουν απομείνει για τη μετεγγραφή του Νίκα Κατσαράβα στην Λεχ Πόζναν. Όπως αποκάλυψε το ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) μέσω της εκπομπής «Βάλε ένα γκολ» και το Goal.com.cy (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) συμπληρώθηκε και το τελευταίο παζλ που ήταν απαραίτητο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ποιο ήταν αυτό; Η θετική απάντηση του Γεωργιανού επιθετικού, καθώς ναι μεν Ανόρθωση και Λεχ Πόζναν είχαν συμφωνήσει τα πάντα, όμως εάν δεν συναινούσε ο Κατσαράβα το deal θα πήγαινε… στράφι.

Όπως διαβάσατε πρώτα στο Goal.com.cy οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα σε Ανόρθωση και Λεχ Πόζναν αφορούν μονοετή δανεισμό του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την πολωνική ομάδα να επωμίζεται ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του (250.000 ευρώ) και να έχει το δικαίωμα αγοράς του έναντι 250.000 ευρώ το Καλοκαίρι του 2021.

Ο Κατσαράβα ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Πολωνία και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα ταξιδέψει την Παρασκευή για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του. Ως εκ τούτου, ο πανύψηλος φορ δεν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα δώσει φανέλα βασικού στον Μιχάλη Μανιά, ενώ τη θέση του «φουνταριστού» μπορεί να καλύψει και ο Δημήτρης Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ