aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κάτσαρ και... πλώρη για άλλους δύο

Ανόρθωση: Κάτσαρ και… πλώρη για άλλους δύο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Θετικές εξελίξεις στις προσπάθειες της Ανόρθωσης για απόκτηση του Γκόικο Κάτσαρ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Η διοίκηση της «Κυρίας» είχε δεύτερο ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο από το Σάββατο, και έγινε άλλο ένα βήμα προς επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: Νέα συνεργασία για Ανόρθωση

Οι δύο πλευρές συζήτησαν λεπτομέρειες της μεταξύ τους συνεργασίας και φαίνεται πως η ομάδα της Αμμοχώστου είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του 31χρονου ανασταλτικού μέσου. Όπως έγραψε από χθες το «Goal» η προσφορά των κυανολεύκων στον πρώην ποδοσφαιριστή της Άουγκσμπουργκ αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που κυμαίνονται στις €200.000.

Διαβάστε επίσης: Μισθολόγιο παικτών που «αγγίζει» τα €3.000.000

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προγραμματιστεί νέα συνάντηση μεταξύ της Ανόρθωσης και του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο 25 φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας μέσος αγωνίστηκε για μία δεκαετία στο υψηλότερο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου με τις Xέρτα Βερολίνου, Αμβούργο και Άουσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Το συμβόλαιο που πρότεινε η Ανόρθωση στον Kάτσαρ

Με την οριστικοποίηση της απόκτησης του μέσου η Ανόρθωση θα μπει στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του προγραμματισμού. Ο Ρόνι Λέβι και η διοίκηση έριξαν το βάρος στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ακολούθως θα εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησης αριστερού μπακ και ακραίου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η Λάτσι «πάγωσε» τα διαρκείας

Εάν αποκτηθεί ο Γκόικο Κάτσαρ θα απομένει κενή μόνο μία θέση ξένου, επομένως είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσθήκη ποδοσφαιριστή κάτω των 23 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ