aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κατάπιε την πίκρα της, μα όχι και τη δίψα της

Ανόρθωση: Κατάπιε την πίκρα της, μα όχι και τη δίψα της

TOY AΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά το lockdown της περασμένης άνοιξης λόγω κορωνοϊού, η Ανόρθωση επιθυμούσε διακαώς να άρχιζε ξανά το πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούνιο και όχι απόψε απέναντι στον Ερμή (19:30, «Αντώνης Παπαδόπουλος»). Δεν της δόθηκε όμως η ευκαιρία να κυνηγήσει το νταμπλ και τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού -παρά τις φωνές της- αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της περασμένης σεζόν. Μη έχοντας επιλογή, όμως, κατάπιε την πίκρα της, μα όχι και τη δίψα της για επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Έτσι, στη σημερινή πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα 2020-21 θέλει να μπει με το δεξί στο γήπεδό της, μπροστά στον κόσμο της και να στείλει το πρώτο μήνυμα για τις ορέξεις της. Όταν μιλάμε για 1η αγωνιστική ασφαλώς, ποτέ δεν πρέπει να υπάρχει στη σκέψη κανενός το ήσυχο βράδυ. Ακόμα και αν πρόκειται για νεοφώτιστο αντίπαλο και άλλωστε, νωπό είναι το προψεσινό πάθημα του ΑΠΟΕΛ από την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ (2-2).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Πόποβιτς κάνει τον… Κινέζο

Αναγνωρίζοντας λοιπόν της παγίδες κάθε πρώτου παιχνιδιού, ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει σύνθεση με ποδοσφαιριστές της περασμένης σεζόν κατά τα εννιά ενδέκατα. Νέα πρόσωπα θα είναι εκτός απροόπτου οι Άντερσον Κορέια και Γιόζεφ Χουσμπάουερ, ενώ δεν υπολογίζεται μονάχα ο Μπράνκο Βργκοτς.

Αναλυτικά το επικρατέστερο πλάνο των κυανόλευκων για το ματς με τον Ερμή: Γκιόργκι Λόρια (τερματοφύλακας), Γιώργος Γκαλίτσιος, Γεβχέν Σελίν, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Άντερσον Κορέια (αμυντικοί), Μουρτάζ Νταουσβίλι, Γιόζεφ Χουσμπάουερ, Ρενάτο Μαργκάσα (μέσοι), Νίκος Καλτσάς, Τορνίκε Οκριασβίλι (εξτρέμ), Νίκα Κατσαράβα (σέντερ φορ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ