aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Πόποβιτς κάνει τον… Κινέζο

Ανόρθωση: Ο Πόποβιτς κάνει τον… Κινέζο

Στην άκρη αφήνουν για λίγο τα μετεγγραφικά ζητήματα στην Ανόρθωση και επικεντρώνονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου την Κυριακή (23/8, 19:30) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στην ομάδα της Αμμοχώστου θέλουν να κάνουν ποδαρικό με νίκη στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που δεν κατάφεραν πέρυσι στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Την τελευταία δεκαετία η «Κυρία» αγωνίστηκε τέσσερις φορές στο «σπίτι» της σε αγώνα πρεμιέρας πρωταθλήματος και κέρδισε τις τρεις εξ αυτών. Τη σεζόν 2012-13 συνέτριψε με 5-1 την ΑΕΠ, την αμέσως επόμενη χρονιά επιβλήθηκε 3-1 της Ομόνοιας, την περίοδο 2015-16 κέρδισε 2-0 την ΑΕΛ, ενώ τη σεζόν 2016-17 «κόλλησε» στο ισόπαλο 0-0 με την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα.

Θετικές είναι οι ενδείξεις για συμμετοχή του Λόρια στο αρχικό σχήμα, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Δημήτρης Χριστοφή. Εκτός πλάνων είναι ο Βργκοτς με τον Σελίν να δένει κορδόνια για να παίξει δίπλα στον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά τα περί ενίσχυσης, ο Ντένις Πόποβιτς μάλλον έπαιξε με τα νεύρα των ανθρώπων της «Κυρίας» για δεύτερη φορά. Ο Σλοβένος μέσος αν και διαμήνυσε στους κυανόλευκους να του στείλουν πρόταση συνεργασίας καθώς θα έμενε ελεύθερος από την Κρίλια Σοβέτοφ, εν τέλει φαίνεται πως δελεάστηκε από καλύτερη προσφορά που δέχθηκε από ομάδα της Κίνας και αφήνει (ξανά) με την όρεξη τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός στράφηκε ήδη σε άλλη επιλογή για ενίσχυση με επιτελικό μέσο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει σταλεί και πρόταση συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ