aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Καρδιοχτύπια για Ράγιος

Ανόρθωση: Καρδιοχτύπια για Ράγιος

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Ανόρθωση περιμένοντας με αγωνία την ιατρική διάγνωση για τον τραυματισμό του Ρούβεν Ράγιος. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος της «Κυρίας» αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του βαρωσιώτικου ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ελαφριάς μορφής θλάση.

Επειδή, όμως, οι προβλέψεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι παρακινδυνευμένες στην «Κυρία» κάνουν υπομονή και περιμένουν τα αποτελέσματα του μαγνητικού τομογράφου (MRI) στις εξετάσεις που υποβληθεί τη Δευτέρα (11/12) ο ηγέτης της Ανόρθωσης.

Το θετικό για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των προκριματικών του Euro 2020 και υπάρχει χρόνος για τους τραυματίες. Eθνικός (εντός), ΑΕΚ (εκτός) είναι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για την Ανόρθωση και προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για συμμετοχή ή όχι του Ράγιος.

Όσον αφορά τον Μαργκάσα, αναμένεται ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ