aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Καλεί σε συστράτευση και καταγράφει τα οικονομικά δεδομένα

Ανόρθωση: Καλεί σε συστράτευση και καταγράφει τα οικονομικά δεδομένα

Με γραπτή δήλωσή του ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας τονίζει ότι για τον ίδιο η προσφορά στην Ανόρθωση δεν είναι προτίμηση, ούτε πεδίο γενναιοδωρίας, αλλά υποχρέωση  βασισμένη σε αρχές και ιδανικά.

Καλεί σε συστράτευση και συσπείρωση όλους τους Ανορθωσιάτες, ενώ θέτει ως άμεση προτεραιότητα του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου της Εταιρείας είναι η σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής, η οποία θα καταγράψει την οικονομική κατάσταση, την οποία παραλαμβάνει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πρόθυμος να χαρίσει σημαντικό ποσό ο Ντουγκλάο

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Χατζηπαντέλα

«Με αισθήματα τιμής, περηφάνιας και τεράστιας ευθύνης αναλαμβάνω από σήμερα τη θέση του προέδρου της Εταιρείας του πιο ιστορικού Συλλόγου του τόπου μας, της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η τιμή και η περηφάνια πηγάζουν από τη διαδρομή ενός ζωντανού οργανισμού που εδώ και 108 χρόνια έχει βάλει τη σφραγίδα του κι είναι πρωτοπόρος στην ιστορία της πόλης και Επαρχίας Αμμοχώστου και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Κύπρου. Η τεράστια ευθύνη πηγάζει από την κρισιμότητα της περιόδου και ιδιαίτερα από το κληροδότημα που μας έχουν χαρίσει απλόχερα, απαστράπτουσες, διοικητικές και αθλητικές προσωπικότητες, που υπηρέτησαν την Ανόρθωση και συνέβαλαν στην καθολική της καταξίωση.

Διαβάστε επίσης: Μένει μέχρι να φύγει ο Στρέπελ, η απόφαση στον… Κετσπάγια

Η  διαδρομή της Ανόρθωσης είναι γεμάτη από δύσβατα μονοπάτια, δυσκολίες και αντιξοότητες. Πάντοτε, όμως έβρισκε τον τρόπο να επανέλθει στις μεγάλες λεωφόρους και να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, ιδιαίτερα για τους νέους. Για τους Ανορθωσιάτες της γενιάς μου, τα μικρά παιδιά της προσφυγιάς του ‘74, η προσφορά στην Ανόρθωση δεν είναι προτίμηση, ούτε πεδίο γενναιοδωρίας, αλλά υποχρέωση  βασισμένη σε αρχές και ιδανικά. Όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο, είναι γι’ αυτούς τους λόγους που δεν μπορούσα να αρνηθώ στη σχετική πρόταση να αναλάβω την προεδρία της Εταιρείας. Για την εμπιστοσύνη τους, ευχαριστώ θερμά τον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και την οικογένειά του, τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Λοΐζο Λοΐζου καθώς επίσης και τους επικεφαλής, όλων των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου μας.

Μια νέα σελίδα ανοίγει σήμερα για την Ανόρθωση, τη φωνή της Αμμοχώστου μας, την ιστορία μας και τον περήφανο κόσμο της. Έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και πρωτίστως της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε σκληρή δουλειά για την ανασυγκρότηση του Συλλόγου μας. Έχουμε περάσει τα πάνδεινα από την ίδρυση μας, αλλά πάντα, ως οικοδόμημα, συσπειρωνόμαστε και αντιμετωπίζουμε ενωμένοι την κάθε δυσκολία που προκύπτει. Στόχος μας είναι να τεθούν γερά τα θεμέλια σε όλα τα επίπεδα. Με σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό και χρηστή διοίκηση, η Ανόρθωση μας, να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια, όπως προστάζει η Ιστορία της.

Τίποτε, ωστόσο, δεν μπορεί να επιτευχθεί, χωρίς συστράτευση, συσπείρωση και αποφασιστικότητα. Η διασφάλιση της ενότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστρέψουμε, όλοι μαζί, στον δρόμο των επιτυχιών. Από σήμερα, λοιπόν, αφήνουμε πίσω μας τις όποιες αντιπαραθέσεις και μαζί διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα πορεία. Καλούμε τους απανταχού Ανορθωσιάτες να αγκαλιάσουν με θέρμη τη νέα προσπάθεια. Πάντοτε για το καλό της Ανόρθωσής μας. Για το καμάρι της Αμμοχώστου. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου αξίζει και απαιτεί τον σεβασμό όλων.

Άμεση προτεραιότητα του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου της Εταιρείας είναι η σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής, η οποία θα καταγράψει την οικονομική κατάσταση, την οποία παραλαμβάνει. Ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η διαφάνεια, αποτελούν τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η προσπάθειά μας. Η Ανόρθωση, ως ιδέα, είναι πολύ πιο μεγάλη από όλους μας. Αυτή την ιδέα και αυτή την Ιστορία υπηρετούμε όλοι και έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ