aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜένει μέχρι να φύγει ο Στρέπελ, η απόφαση στον… Κετσπάγια

Μένει μέχρι να φύγει ο Στρέπελ, η απόφαση στον… Κετσπάγια

«Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Στρέπελ», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Ο Σάββας Πηλακούτας δεν έριξε… λάδι στη φωτιά μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια του «Αμμόχωστος» πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός τεχνικός απαίτησε από τον εκπρόσωπο Τύπου της «Κυρίας» να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια και να μην τον συνοδεύσει στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα γιατί κατέκρινε την απόφασή του να αφήσει εκτεθειμένη τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση με Κετσπάγια, πιθανή πρόταση να αναλάβει άμεσα

Ο Γιούρχεν Στρέπελ μένει μέχρι να φύγει στο «Αντώνης Καρράς». Κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Ανόρθωσης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ οι διεργασίες για ενεργή συμμετοχή του Χρήστου Πουλλαΐδη στα διοικητικά της εταιρείας προμηνύουν επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Κυρίας».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει συνάντηση μεταξύ του νέου πρόεδρου Μιχάλη Χατζηπαντέλα και του Χρήστου Πουλλαΐδη με τον Τιμούρ Κετσπάγια χωρίς να αποκλείεται η άμεση επιστροφή του Γεωργιανού στον πάγκο της «Κυρίας», αν και το εν λόγω σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ