aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Iκανό να την εκτοξεύσει

Ανόρθωση: Iκανό να την εκτοξεύσει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Καθοριστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι για την Ανόρθωση το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια, όμως, τις δίνεται η ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη θέση και να αποκτήσει ακόμη περισσότερη δυναμική ενόψει της συνέχειας. Η «Κυρία» είναι μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο συν τέσσερα από την Ομόνοια, και θέλει να αυξήσει ακόμη περισσότερο την απόσταση από τη δεύτερη θέση.

Πώς θα το κάνει αυτό; Κερδίζοντας άλλο ένα ντέρμπι, στα οποία έχει αρκετά καλή συγκομιδή στη φετινή σεζόν. Μπορεί να μην είναι εύκολο το εγχείρημα για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, όμως και τις ικανότητες έχει, αλλά και το κίνητρο να αυξήσει στους εφτά βαθμούς τη διαφορά από τους «πράσινους». Απόλλων και ΑΠΟΕΛ είναι ακόμη πιο πίσω βαθμολογικά, επομένως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να έχει η ομάδα της Αμμοχώστου σε περίπτωση επιτυχίας στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εκτός προπονήσεων ο Πόποβιτς, νεότερες δηλώσεις για το μέλλον του

Κρίσιμη είναι η σημερινή τελευταία προπόνηση, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια ακόμη δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Δεν μπόρεσαν χθες να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι Ράγιος και Οκριασβίλι, με τον Γεωργιανό εξτρέμ να νιώθει ξανά ενοχλήσεις και εκτός απρόοπτου θα μείνει εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Ράγιος ανέβασε ρυθμούς, όμως τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση. Έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της Ανόρθωσης είναι ο Λόρια, διαθέσιμος ο Βασιλακάκης, ενώ δεδομένα εκτός θα μείνει ο Μαργκάσα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι απολαβές του Κατσαράβα και το ποσό της ρήτρας αγοράς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ