Ανόρθωση: Οι απολαβές του Κατσαράβα και το ποσό της ρήτρας αγοράς

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Περιουσιακό στοιχείο της Ανόρθωσης παραμένει ώς το 2022 ο Νίκα Κατσαράβα. Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γεωργιανό επιθετικό γι’ άλλα δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση συμβολαίου με ταυτόχρονη μείωση απολαβών, καθώς από τις 250.000 ευρώ ετησίως που λάμβανε ο ποδοσφαιριστής θα βάζει πλέον στον τραπεζικό του λογαριασμό 200.000 ευρώ τον χρόνο.

Την ίδια ώρα, μετά από αίτημα του Κατσαράβα μειώθηκε η ρήτρα πώλησης από το 1.000.000 ευρώ στα 500.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η νυν διοίκηση της Ανόρθωσης πλήρωσε και μάλιστα ακριβά σε τρίτους (σ.σ. τον ατζέντη Μαμούκα) τα δικαιώματα του πανύψηλου φορ, μετά από συμφωνία της προηγούμενης διοίκησης.

Διαβάστε επίσης: Λόρια για μετεγγραφή Ανανίτζε: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τέτοιον παίκτη»

Παρά το γεγονός ότι ο Κατσαράβα άρχισε «μουδιασμένα» τη σεζόν στη συνέχεια καθιερώθηκε στην κορυφή της επίθεσης και αποτελεί σημαντικό «γρανάζι» της καλοκουρδισμένης μηχανής του Τιμούρ Κετσπάγια. Δημοσιεύματα από την Πολωνία ήθελαν την Λεχ Πόζναν να ενδιαφέρεται για τον Γεωργιανό επιθετικό, όμως στα γραφεία της Ανόρθωσης δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ένα καλό κι ένα κακό νέο στην προπόνηση της Παρασκευής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ