aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ή υπάρχει ασυνεννοησία ή μας κοροϊδεύει ο Στρέπελ

Ανόρθωση: Ή υπάρχει ασυνεννοησία ή μας κοροϊδεύει ο Στρέπελ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Αυτό τώρα το μαθαίνω, από εσάς. Θα τον ρωτήσω αύριο αν θα φύγει», ήταν η απάντηση του Γιούρχεν Στρέπελ σε ερώτηση γιατί χρησιμοποίησε τον Σεκού Σισέ αφού θα αποχωρήσει στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Επισήμως, κανένα μέλος της διοίκησης της Ανόρθωσης δεν είπε δημόσια ότι θα αποχωρήσει ο Σισέ, είτε οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής. Και γιατί να το κάνει άλλωστε, καθώς ακόμη η «Κυρία» δεν προχώρησε σε μετεγγραφική ενίσχυση για να απαιτείται η διαγραφή ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Όμως, που να πάρει, δεν μπορεί πέντε, δέκα, είκοσι δημοσιογράφοι να έχουν την ίδια πληροφόρηση (περί αποχώρησης του Σισέ). Δεν το «γέννησαν» από το νου τους, ούτε έχουν προηγούμενα με τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αδιόρθωτη και «μαζοχίστρια»

Ο Ολλανδός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με την Αλκή έδειξε στα αλήθεια απορημένος και με βάση τα όσα μάς έδειξε στους λίγους μήνες παρουσίας του στην Κύπρο φαίνεται ειλικρινής άνθρωπος.

Είτε, λοιπόν, άκουσε για πρώτη φορά τη φημολογία περί αποχώρησης του Σισέ (έστω κι αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει), είτε ήθελε με τον τρόπο του να στείλει μηνύματα αλλού…

Το κατά πόσο θα φύγει ή όχι ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ