aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αδιόρθωτη και «μαζοχίστρια»

Ανόρθωση: Αδιόρθωτη και «μαζοχίστρια»

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

«Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω». Με αυτή την ατάκα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την Ανόρθωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η «Κυρία» στο παιχνίδι με την Αλκή απώλεσε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς σε μια κρίσιμη αγωνιστική φάση. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του 2019 και οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Η ομάδα του Στρέπελ παρουσιάστηκε επιπόλαιη και μη αποτελεσματική στο παιχνίδι με την «Αθάνατη», στοιχεία τα οποία πλήρωσε στο τέλος της ημέρας. Οι ξεκάθαρες φάσεις για επίτευξη γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν από αυτές που… δεν χάνονται, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης κατάφεραν να αστοχήσουν από πολύ πλεονεκτική θέση. Οι γηπεδούχοι της αναμέτρησης έθεσαν ως στόχο να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης, ωστόσο το πρόγραμμα της υπόλοιπης αγωνιστικής αλλά και το παιχνίδι της Τετάρτης μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα (αναβληθέν της 2ης αγωνιστικής), ίσως την μεταφέρει από τον… παράδεισο, στην… κόλαση.

Διαβάστε επίσης: Στρέπελ: «Από εσάς το μαθαίνω. Θα ρωτήσω αύριο τον Σισέ αν θα φύγει»

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στην 4η θέση με 24 βαθμούς, στο +3 από την ΑΕΚ (6η) και στο +1 από τη Νέα Σαλαμίνα (5η). Ο Απόλλωνας βρίσκεται στο +3 και μια θέση πάνω από την «Κυρία». Και οι τρεις ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ίδια αγωνιστική το απόγευμα της Κυριακής και λόγω του δικού της… κεφαλιού η Ανόρθωση «πρέπει» να βλέπει τι κάνουν και οι… διώκτες της.

Η «Κυρία» είχε τη μπάλα στα πόδια της, όμως την… έχασε. Προφανώς και δεν έχουν χαθεί τα πάντα, ούτε προτρέχουμε για να φέρουμε την… καταστροφή. Ωστόσο, η Ανόρθωση όσο «πετάει» βαθμούς σε εντός έδρας παιχνίδια όπως με την Πάφος FC και την Αλκή και κάνει πισωγυρίσματα, δύσκολα όταν κάνει «ταμείο» στο τέλος της σεζόν θα χαμογελάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ