aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η καλύτερη «έκδοση» του Ράγιος είναι μακριά. ‘Η μήπως όχι;

Ανόρθωση: Η καλύτερη «έκδοση» του Ράγιος είναι μακριά. ‘Η μήπως όχι;

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στους ρυθμούς του Ρούβεν Ράγιος «χορεύει» η Ανόρθωση. Ο Ισπανός κάνει «παπάδες» στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τον κόσμο της «Κυρίας» να πίνει νερό στ’ όνομά του. Εφτά γκολ και τέσσερις ασίστ είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του 33άρη «μαέστρου» των κυανόλευκων, ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο.

Η πιο παραγωγική σεζόν του Ράγιος με τη φανέλα της Ανόρθωσης ήταν την αγωνιστική περίοδο 2016/17, όταν πρωτοήρθε στο νησί. Τότε, πέτυχε οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα σε 30 εμφανίσεις. Φέτος σε έξι μόλις αγώνες σημείωσε εφτά τέρματα και είναι θέμα χρόνου να καταρρίψει την ατομική του επίδοση επί κυπριακού εδάφους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Λείπει ο Μαργκάσα; Λοιπόν, κάτσε και μέτρα…

Πάντως, όσο… εξωπραγματικές και να είναι οι επιδόσεις του Ρούβεν Ράγιος στο φετινό πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα σπάσει την ατομική επίδοση καριέρας στο σκοράρισμα, την οποία πέτυχε τη σεζόν 2010/11 αγωνιζόμενος στη Γέιδα Ισπανίας. Σε ηλικία 24 ετών ο Ισπανός είχε πετύχει 17 τέρματα σε παιχνίδια πρωταθλήματος! Η δεύτερη καλύτερη επίδοση στο σκοράρισμα για τον Ράγιος καταγράφηκε τη σεζόν 2013/14, κατά την οποία πέτυχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα.

Με τη φόρα που πήρε ο Ράγιος ουδείς μπορεί να προβλέψει που θα σταματήσει το κοντέρ. Η αλήθεια είναι πως τα 17 γκολ είναι ένας τεράστιος αριθμός και μοιάζει ανέφικτος στόχος. Ή μήπως όχι;

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Ο όρος ανανέωσης στο συμβόλαιο του Ράγιος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ