aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ετοιμότητα του Σελίν, οι αμφιβολίες και το ερωτηματικό

Ανόρθωση: Η ετοιμότητα του Σελίν, οι αμφιβολίες και το ερωτηματικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τι κι αν ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό, στις τάξεις της Ανόρθωσης επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Σελίν θα προπονηθεί σήμερα και θα αγωνιστεί μεθαύριο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο βασικός αριστερός μπακ της Ανόρθωσης βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα ήταν πλήγμα τυχόν απουσία του. Χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανέβασε ρυθμό και σήμερα θα δοκιμάσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του. Ο Ουκρανός αμυντικός εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή του αγώνα και πιθανόν στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη υπάρχουν αμφιβολίες και ερωτηματικά για τον Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Δόξα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό. Αισθάνεται πολύ καλύτερα, όμως οι επόμενες δυο προπονήσεις θα είναι καθοριστικές για τον ίδιο.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να τον δουν να επιστρέφει για να βοηθήσει μιας και είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη μέρα του. Άλλα προβλήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είναι άγνωστο αν θα διατηρήσει το 4-4-2 ή αν θα επιστρέψει στο 4-3-3. Αν κρίνουμε από την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στη Δόξα και το τελικό 6-0, το σενάριο να κρατήσει το 4-4-2 συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Και αυτό γιατί ίσως θα ήταν άδικο για κάποιον εκ των Κατσαράβα και Ντούρις να μείνει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έγιναν ήδη εφτά!

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από τον τρόπο που θα προσεγγίσει η Ανόρθωση το ματς. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αξιολογεί τον αντίπαλο, συζητά με τους συνεργάτες του και παίρνει τις αποφάσεις του σχετικά με το πώς θα παρατάξει την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Λες και παίζουν για χρόνια μαζί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ