aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έγιναν ήδη εφτά!

Ανόρθωση: Έγιναν ήδη εφτά!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Επιθετική πολυφωνία παρουσιάζει η Ανόρθωση στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε έως τώρα. Η ομάδα της Αμμοχώστου με 13 γκολ ενεργητικό έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, πίσω από την ΑΕΚ η οποία έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα 16 φορές, έχοντας όμως ένας παιχνίδι περισσότερο από την «Κυρία».

Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι η «πολυφωνία» στο σκοράρισμα. Τα 13 γκολ πέτυχαν εφτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές (τα 16 γκολ της ΑΕΚ σημείωσαν έξι παίκτες) κάτι που σαφώς ικανοποιεί αφάνταστα τον Γεωργιανό τεχνικός και αποδεικνύει πως η ομάδα της Αμμοχώστου έχει πολλές εναλλακτικές για να φτάσει στο ζητούμενο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η πετυχημένη «συνταγή» και ο Οκριασβίλι

Θετικό καταγράφεται επίσης το γεγονός ότι η «Κυρία» πήρε γκολ από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε όλες τις γραμμές. Πέντε γκολ πέτυχε ο επιτελικός μέσος Ράγιος, δύο ο κεντρικός αμυντικός Σίλντενφελντ, δύο ο επιθετικός Ντούρις και από ένα οι Νταουσβίλι (ανασταλτικός μέσος), Καλτσάς (ακραίος επιθετικός), Γκαλίτσιος (ακραίος αμυντικός), Κατσαράβα (επιθετικός). Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι βέβαιος ότι στην πορεία ο κατάλογος με τους σκόρερ της Ανόρθωσης θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και η πολυφωνία στο σκοράρισμα θα βοηθήσει στη διατήρηση της ομάδας στα ψηλά της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Τιμούρ ξεπέρασε τον εαυτό του της περιόδου 2007/08

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ