aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η εσωτερική μετεγγραφή και η επιστροφή του «Πούμπα»

Ανόρθωση: Η εσωτερική μετεγγραφή και η επιστροφή του «Πούμπα»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με τον Mουρτάζ Νταουσβίλι να είναι έτοιμος και να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης, μετά την απουσία του στον αγώνα με την Ένωση, θα παραταχθεί η Ανόρθωση στον αγώνα με την Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 26η αγωνιστική.

Ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος θα φορέσει προστατευτική μάσκα για λόγους προστασίας, καθώς υπέστη κάταγμα στη μύτη, και θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο με κάρτες Άζερ Μπουσουλάτζιτς στη μεσαία γραμμή.

Η επιστροφή του Οκριασβίλι στην αρχική ενδεκάδα έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η παρουσία του Γεωργιανού κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντική τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι, αφού λόγω της «αφλογιστίας» του Γκιόργκι Κβιλιτάια στα προηγούμενα παιχνίδια είχε παρατηρηθεί αδυναμία στο σκοράρισμα.

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ έρχεται σαν μια εσωτερική μετεγγραφή για την ομάδα της Αμμοχώστου  στην καλύτερη χρονική στιγμή, αφού θα είναι απόλυτα έτοιμος για τους αγώνες κατάταξης που θα ακολουθούσουν και θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Ο Οκριασβίλι αποχώρησε χωλαίνοντας στο παιχνίδι με την Ένωση, όμως δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, προπονείται κανονικά και είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ