aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η διάρκεια στο συμβολαίου του Κετσπάγια και η αξιολόγηση παικτών

Ανόρθωση: Η διάρκεια στο συμβολαίου του Κετσπάγια και η αξιολόγηση παικτών

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα αργήσει να κληθεί από τη διοίκηση για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει για δύο χρόνια και ο Γεωργιανός προπονητής έχει ήδη σχηματίσει μία πρώτη εικόνα με τα δικά του «θέλω» όσον αφορά στους παίκτες που θα μείνουν ή θα γίνει προσπάθεια για παραμονή στην ομάδα. Πιθανόν δεν θα είναι πολλοί αυτοί που θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Άρχισε δουλειά ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει ήδη επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες θέσεις που θα κινηθεί για ενίσχυση, με την κυπριακή αγορά να μην τον αφήνει αδιάφορο. Πολλές φορές στο παρελθόν έπαιρνε παίκτες ακόμη και από μικρές κυπριακές ομάδες, καταφέρνοντας να τους αναδείξει. Πολύ πιθανόν το ίδιο να γίνει άλλη μια φορά, μιας και παρακολουθεί το πρωτάθλημά μας και γνωρίζει από πρώτο χέρι πράγματα και καταστάσεις. Την ίδια ώρα, θα επιδιώξει να φέρει και παίκτες από ξένα πρωταθλήματα που θα κάνουν τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ