aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η χάρη της έφτασε στο Μεξικό, ανατριχιαστικό αφιέρωμα του «FOX»

Ανόρθωση: Η χάρη της έφτασε στο Μεξικό, ανατριχιαστικό αφιέρωμα του «FOX»

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου πρεσβεύει πολύ περισσότερα από ένα αθλητικό σωματείο», επαναλαμβάνουν με περηφάνια οι παράγοντες και οι φίλοι του προσφυγικού συλλόγου και δεν είναι σχήμα λόγου. Η «Κυρία» κρατάει την φλόγα της επιστροφής στην Αμμόχωστο. Στη φανέλα της Ανόρθωσης στον αγώνα με τη Βασιλεία απεικονιζόταν η περίκλειστη πόλη του Ευαγόρα.

Το 2005 οι κυανόλευκοι ένωσαν την ποδοσφαιρική Κύπρο με την ιστορική πρόκριση μέσα στην Τραπεζούντα, ενώ το 2008 το κορεό στο ΓΣΠ στο παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης έκανε τον γύρο του κόσμου με εκατομμύρια τηλεθεατές να γίνονται γνώστες του προβλήματος της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δεν διεκδίκησε την υπέρβαση σε… νορμάλ συνθήκες

Ο τηλεοπτικός σταθμός «FOX» του Μεξικού ετοίμασε ένα ανατριχιαστικό αφιέρωμα στην Ανόρθωση με εικόνες από το γήπεδο της ομάδας, στιγμιότυπα από αγώνες της ομάδας, αναφέρθηκε στην τουρκική εισβολή και την «φλόγα» επιστροφής στην Αμμόχωστου που παραμένει άσβεστη από τους φίλους της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ