aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν διεκδίκησε την υπέρβαση σε… νορμάλ συνθήκες

Ανόρθωση: Δεν διεκδίκησε την υπέρβαση σε… νορμάλ συνθήκες

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η λέξη «κρίμα» πρέπει να ακούστηκε χιλιάδες φορές προχθές βράδυ από τους φίλους της Ανόρθωσης. Κι όχι μόνο ως έκφραση της στενοχώριας τους για τον αποκλεισμό. Περισσότερο είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι στη Βασιλεία, δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την υπέρβαση σε… νορμάλ συνθήκες. Όπου νορμάλ, να μην είσαι από κάτω στο σκορ, με 0-2 στο 12’ και 0-3 στο 21’! Τέτοιες συνθήκες είναι η εξαίρεση του κανόνα στο ποδόσφαιρο. Και συνήθως οδηγεί στη συντριβή. Στην περίπτωση της «Κυρίας» η ανασύνταξη δυνάμεων και η αναθάρρηση, η ανάκτηση της ψυχικής δύναμης για να παλέψει για κάτι καλύτερο, καταγράφηκε στα «συν» ενός οδυνηρού αποκλεισμού.

Το κατέγραψαν άλλωστε και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά η επίγνωση ότι παλέψαμε και ψάξαμε το αποτέλεσμα ως το τέλος, με κάνει πιο περήφανο παρά λυπημένο για την προσπάθεια όλων», σχολίασε ο Άντερσον Κορέια, ένας από τους νεοφερμένους φέτος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένας άλλος, πολύ πιο φρέσκος από τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ-χαφ, ο Ντορ Μίχα έκανε στη Βασιλεία το ντεμπούτο του ως αλλαγή και κράτησε τα θετικά της πρώτης του συμμετοχής (σε ανάρτησή του στο Instagram): «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο μετά από πολύ καιρό. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τα καλύτερα έρχονται…». Σημάδια, αν μη τι άλλο, ότι οι κυανόλευκοι πιστεύουν στις καλύτερες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Καλώς τους κι ας άργησαν…  

Η ενδελεχής ανάλυση του «μπλακ άουτ» του πρώτου εικοσαλέπτου στην Ελβετία, αναμένεται ότι θα γίνει από τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια αλυσίδα λαθών σε όλα τα επίπεδα, με… «σάλτσα» την κακιά στιγμή. Διότι, όσο κι αν «συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα», το αυτογκόλ του Αμπαρτζουμιάν μπορεί να «παίζει» και στα χιουμοριστικά βιντεάκια που αποθεώνουν την γκαντεμιά. Πλέον, το ενδιαφέρον περιορίζεται εντός Κύπρου και στον αγώνα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ